Luk

Wenger: Måske min sidste kamp for Arsenal

| England | 34 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Olympiakos
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,50 4,33 6,50
NordicBet 1,54 4,55 6,60
Oddset 1,52 4,30 6,20
YouBet 1,51 4,40 6,25

Arsenals Arsene Wenger udelukker ikke, at lørdagens FA Cup-finale mod Chelsea bliver den sidste for ham i klubben.

Arsene Wengers kontrakt med Arsenal løber ud efter denne sæson, og managerens fremtid har længe været til stor debat blandt klubbens fans.

Arsenal blev nummer fem i Premier League og misser derfor Champions League, men kan redde noget af sæsonen, når holdet lørdag møder Chelsea i FA Cup-finalen.

Wenger afviser ikke, at kampen kan blive hans sidste for klubben.

- Jeg kan ikke svare på det spørgsmål lige nu. Det bliver ikke min sidste kamp, for jeg fortsætter i fodboldens verden uanset hvad, men jeg ved ikke, om det bliver den sidste for Arsenal, siger Wenger ifølge goal.com.

- Resultatet spiller ikke en betydning for fremtiden. Det handler ikke om mig, jeg tænker kun på at vinde på lørdag. Man må gå ind til kampen med fokus på at vinde den, og jeg tænker slet ikke på mig selv lige nu.

- Jeg ønsker bare at vinde den næste kamp. Jeg elsker at vinde og vil gøre det godt for klubben. Jeg vil vinde trofæet for klubben, og det er det eneste, jeg tænker på.

Wenger er uden både Laurent Koscielny og Gabriel Paulista i kampen.


Af Mikkel Nøhr

34 kommentarer

bruger 133794 12:18          
Væk med ham hvis den klub vil vinde noget nogensinde igen. Der skal bruges penge og mange stjerner gider ikke spille under ham mere
rocket_man 12:22          
Hold nu kæft, med det der pis. Gro lige et par nosser også. Meld nu noget ud forhelvede.
bruger 133794 12:29          
Han er tilgrin lad os nu sige han først smutter efter den finale og måske lidt senere så gør han det bare meget sværere for den nye træner. Han er gammel og slidt og han har haft sin storhedstid men det der sker nu er bare flovt og ødelæggende.
Villafan 12:29          
Det er da helt vildt hvis den beslutning ikke er truffet endnu.

De skal vel også lige bruge lidt tid på at finde den næste manager hvis Wenger stopper.
bruger 133794 12:38          
Det faktisk vildt at en mand hvor over 70 procent af de fans der sidder på stadion vil have ham ud stadigvæk overvejer at blive og hvor spillere som ozil og Alexis siger de ikke vil mere. At han så stadigvæk overvejer det. Så må ejerne sku gro nogen nosser og sige nok er nok farvel og tak for denne gang vises på plejehjemmet i Paris.
Der Grüne 12:45          
Væk med ham hvis den klub vil vinde noget nogensinde igen.
Han er 90 min. fra et trofæ. Hvordan stemmer det overens med det du skriver? Hvis Arsenal vinder kampen, er det tredje FA-trofæ ud af de seneste fire mulige.

Der er godt nok gået inflation i Wenger-bashingen.
bruger 133794 12:47          
Uhh fa cup skal vi bøje os nu?
Onsdag 26. februar