Luk

Werder havde tur i den i Berlin

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Hertha Berlin - Werder Bremen 1-4
Bundesliga
10' 0-1 Davie Selke
22' 0-1 Matheus Cunha
29' 0-2 Ömer Toprak
45' 1-2 Jhon Cordoba
57' 1-3 Leonardo Bittencourt
77' 1-4 Joshua Sargent

Werder Bremen bankede Hertha 4-1 i Berlin. Josh Sargant stod for et smukt langskudsmål for udeholdet.

Hertha Berlin har haft en skidt sæson og var kun to point foran FC Köln på den giftige 16. Plads i Bundesligaen inden aftenens besøg fra Werder Bremen.

Fans kunne der ikke blive plads på Olympiastadion. I stedet havde en gruppe af Hertha-supportere indkaldt til demonstration mod klubledelsen inde i byen. Og de fik hurtigt mere at protestere over.

Inden der var spillet ti minutter pløjede Maximilian Mittelstadt Werders Romano Schmid ned i boxen, og fra straffesparkspletten bragte den tidligere Hertha Davie Selke gæsterne fra Weser-området foran 1-0.

Nogle minutter senere fik Hertha også selv chancen fra de 11 meter. Mahteus Cunha gik ned i feltet og valgte selv at sparke. Men sparket sad skidt og Jiri Pavlenka parerede brasilianerens afslutning.

I stedet blev det 2-0 til Werder efter en lille halv time. Ingen kom op til Ömer Toprak, og så pandede han med stor kraft et hjørnespark i netmaskerne.

Hertha fik sig en tiltrængt livline sent i første halvleg, hvor Jhon Cordoba headede Peter Pekariks milimeterpræcise indlæg i nettet ved forreste stolpe til 1-2.

Målet skulle have været et wake up-call for Hertha, som også sate Pavlenka på prøve i begyndelsen af anden halvleg.

Men efter 57 minutter gik luften igen lidt af hjemmeholdet, da Werder pludselig slog til. Leonardo Bittencourt kom til at stå fuldkommen fri i feltet, og så var der ingen slinger i valsen fra Werders nummer 10. 3-1 til gæsterne.

Hertha forsøgte at komme tilbage og havde en stor chance til Cunha. Men det var ikke Herthas aften, og med 13 minutter blev det understreget nok en gang.

Werders amerikaner Josh Sargent trykkede af et stykke udefra, og med et flot langskud drønede han bolden i netmaskerne fra distancen til slutfacit 4-1.

Storsejren bringer Werder Bremen op på 12. pladsen, fire point foran Hertha.
 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts