Luk

Werner i tvivl om startplads: Jeg er ligeglad

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Timo Werner tror ikke på, at han får lov til at starte inde for Tyskland, men det er han også ligeglad med. Det vigtigste er nemlig, at Tyskland når langt til EM.

Tirsdag aften er det Tysklands tur til at træde ind i EM-turneringen, når de starter med et opgør mod de franske verdensmestre.

Joachim Löw har udtaget en masse spændende offensive navne, hvor blandt andet Bayern Münchens Serge Gnrabry og Thomas Müller er med. Chelseas Timo Werner er også udtaget, men han regner ikke med at starte inde.

Det betyder dog heller ikke det store for Werner, da han har et større fokus på holdet, hvor alle fortjener at spille.

Det fortæller han ifølge Sport1.

 - Jeg tror, at jeg er bagud i forhold til startopstillingen, men det er ikke skidt. Jeg er ikke en spiller, som sætter mig ned på tribunen med krydsede arme og er sur. Vi har ikke kun elleve spillere på holdet, og alle fortjener at spille.

- Vi har masser af offensive spillere. Hvis vi skal nå hele vejen til finalen, så bliver alle nødvendige. Jeg håber også, at jeg får mine kampe. Uanset om jeg kommer på banen fra bænken eller ej, er jeg ligeglad, da det er en holdsport, udtaler Timo Werner.

Opgøret mellem Tyskland og Frankrig bliver sparket i gang klokken 21:00.


Af Raymund Nelausen

5 kommentarer

HalaMadrid7 00:22          
Du er os pisse ringe så vel kun fair hvis du ikke får en startplads
bpg100 01:28          
Lad nu vær med at sige at han er pisse ringe han bombet jo mål ind på samlebånd da han spillet i tyskland, han har ikke haft den bedste første sæson i england men det er der jo så mange der ikke har så på det punkt er han jo ikke den eneste der har problemer, det er en svær liga at vende sig til.
Gianluca Vialli 08:07          
Det er kun et spørgsmål om tid hvornår han finder sig selv igen. Werner er ikke en eminent fodboldspiller men en målmaskine. Jeg tænker med Champions League trofæ i ryggen så bomber han i næste sæson, og fletter næbet på alle hans kritikere. Der er få som ham når han scorer kontinuerligt.
UMURUM 12:40          
Tænkt på spillere som Fernando Torres og Shevchenko, da de skiftede til Chelsea. De havde det godt nok også svært, og blev aldrig så succesfulde, som man ellers havde forventet. Crespo vel også det samme. Der er masser af eksempler på klasse angribere, der ikke fungerer, når de skifter klub. Zlatan i Barca, Griezmann i Barca...etc...
markdk 13:48          
Du er os pisse ringe så vel kun fair hvis du ikke får en startplads
Hvor stor en klovn synes du selv du er på en skala fra 1-10?

Manden er tysk landsholdsspiller, spiller i PL, tjener sikkert 5 x din årsløn om ugen og har lige vundet CL
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli