Luk

Werner om skifte: Penge spillede ingen rolle

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Chelsea
Premier League (11/07)
bet365 6,00 3,80 1,60
Oddset 5,50 3,75 1,62
YouBet 5,95 3,85 1,67

Timo Werner fortæller om sit skifte til Chelsea, at penge aldrig var en afgørende faktor. Hvis det var tilfældet, var han taget til Kina, siger tyskeren.

Efter en formidabel sæson i Bundesligaen vinker Timo Werner denne sommer farvel til RB Leipzig for i stedet at iklæde sig den blå Chelsea-trøje.

London-klubben vandt kapløbet om Werners eftertragtede underskrift, men tyskeren valgte Chelsea på grund af projektet og ikke pengene, fastslår han.

- Helt ærligt spillede pengene den mindste rolle. For mig var penge aldrig en afgørende faktor, for så kunne jeg være taget til Kina.

- Chelsea er en topklub i europæisk fodbold. Vi får et rigtig godt hold i Chelsea med høj kvalitet, og vi ønsker at angribe. Jeg har ikke fortrudt min beslutning et eneste sekund, siger Timo Werner i et interview med tyske Sportbuzzer.

24-årige Timo Werner scorede i alt 34 mål og lavede 13 assists for RB Leipzig i den forgangne sæson.

Chelsea betaler angiveligt omkring 400 millioner kroner til Leipzig for den målfarlige landsholdsangriber.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

Martinovic 18:29          
De klinger så hult de udtalelser om, at penge ikke spiller en rolle, for selvfølgelig gør de det.
TheUnitedWay 18:39          
Det spiller en rolle, men ikke en afgørende rolle. Det giver da god mening, og som han siger var han taget til Kina hvis det var afgørende.
Paseki 18:42          
Ja, giver fin mening i min optik. Uanset hvor han kunne tage hen, så ville han nok ikke mangle til dagen og vejen. Så tror på ham, når han siger at det ikke har været en afgørende faktor.
Troldkarlen 18:48          
Det er da troværdigt, at penge ikke er så afgørende for ham. Alle relevante klubber tilbyder ham sikkert 60-120 millioner om året... Og der giver det vel mening at vælge den klub hvor man får de bedste muligheder for at få en fed karriere.

Det er nok noget andet, for en spiller som kan vælge mellem to klubber hvor han får 10 eller 30 millioner, eller en spiller som er ældre.
Vince71 18:48          
@Martinovic
Han siger jo blot at pengene spillede den mindste rolle og ikke at det er ligegyldigt. Werner er nu også en ganske stille og ydmyg fyr. Der er ikke meget flashy over ham som person, så mon ikke han taler sandheden her.
Martinovic 18:49          
Sikkert nok, Vince, men mon ikke han lader sig godt betalt med den transfer in mente.
alebrecht 19:40          
Han kommer nok til at "nøjes" med 10 mil. Mdr. De næste 5 år ;-)
Fredag 10. juli