Luk

Werner sparkede ikke straffe: Lægproblemer

| Carabao Cup | 1 kommentar

Timo Werner scorede onsdag aften i Chelseas sejr over Aston Villa i Carabao Cuppen, men i den afgørende straffesparkskonkurrence, sparkede angriberen ikke, da han havde lægproblemer.

Chelsea var onsdag aften hjemme på Stamford Bridge på opgave i Carabao Cup-turneringen mod Aston Villa.

Den ordinære spilletid endte med 1-1, så herefter skulle der straffespark til at finde en vinder mellem de to Premier League-mandskaber.

Hjemmebaneholdet viste sig at være køligst fra 11 meter, men bagefter undrede det nogen, at Chelseas målscorer i kampen, Timo Werner, ikke tog ét af de fem spark. Han forklarede dog efterfølgende, at han havde problemer med lægen og derfor ikke meldte sig.

- Først og fremmest havde jeg smerter i min læg og kunne ikke gå ud. Når du har friske spillere på banen, er det bedre, at de skyder, end at jeg gør det, forklarer Werner.

Den tyske målscorer fik til gengæld åbnet målkontoen i denne sæson med sit føringsmål inde i anden halvleg, og det betød en hel del for ham, at han kunne mærke fansenes opbakning til ham, selvom han i sin Chelsea-tid har kæmpet noget med at finde sinde mål.

- Jeg havde det godt med det (sangen af hans navn på lægterne). Det er dejligt at være tilbage på scoringstavlen selvfølgelig. Vi havde brug for at fortsætte med at vinde og komme i næste runde af Carabao Cuppen, og vi er glade for kampen, siger Werner.

Chelsea er blevet trukket sammen med Southampton i næste runde af pokalturneringen, hvor Werner måske kan se frem til flere mål fra hans fod – eller hoved som det var onsdag aften.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober