Luk

West Brom tæt på nedrykning efter remis

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Wolverhampton 1-1
Premier League
45' 0-1 Fabio Silva
62' 1-1 Mbaye Diagne

West Brom spillede mandag 1-1 hjemme mod Wolves, så derfor har de 11 point op til redning med kun fire kampe igen.

West Brom er i den grad under pres i bunden af Premier League, hvor holdet havde 11 point op til Newcastle lige over stregen inden mandagens kamp mod Wolverhampton.

Derfor kunne holdet næsten ikke bruge andet, end en sejr til noget, hvis ikke de skal være næsten sikre på at rykke ned.

Første halvleg var en meget rodet affære, hvor Wolves dog havde de bedste chancer. Nelson Semedo havde en god chance omkring den halve time, men portugiseren måtte se sit forsøg reddet.

I overtiden af første halvleg kom de dog fortjent i front. Fabio Silva modtog bolden på kanten af feltet, hvor han med et flot skud lagde bolden i kassen til 1-0.

Det var et forandret West Brom-hold, som kom ud efter pausen. Både Conor Gallagher og Conor Townsend var tæt på at udligne kort efter pausen, men de måtte se deres reddet.

Få minutter efter fik de dog udlignet, da Townsend sendte et godt indlæg ind til Mbaye Diagne, som sikkert headede bolden i mål til 1-1.

Et kraftigt regnvejr kom over The Hawthorns i løbet af halvlegen, som bød op til en ganske uskøn anden halvleg.

Der kom ikke flere scoringer i kampen, så derfor lugter det af, at West Brom skal en tur ned i Championship til næste sæson.


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 13. maj