LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

West Bromwich hentede sejr i 21. forsøg

| Premier League | 2 kommentarer
Crystal Palace har problemer med at tage indkast
Highlights: Brighton sikrer sig videre avancement i FA Cuppen
Så vågnede Crystal Palace og Bakary Sako
Brighton godt fra start i FA Cup-dyst
Highlights: West Bromwich hiver sikker sejr hjem i FA Cuppen
West Bromwich hentede sejr i 21. forsøg
Foto: Getty Images
West Bromwich fik endelig brudt den negative stime på tyve Premier League-kampe uden sejr, da Brighton blev sendt hjem med et 2-0-nederlag. Samtidigt vandt Crystal Palace 1-0 over Burnley.

West Bromwich tog lørdag eftermiddag imod Brighton i en kamp, hvor hjemmeholdet havde desperat brug for point efter ikke at have vundet i de seneste 20 Premier League-kampe.

Hjemmeholdet fik en fantastisk start, da Jay Rodriguez efter bare fire minutter forlængede et hjørnespark til anfører Jonny Evans, som ved bagerste stolpe headede bolden i netmaskerne til 1-0.

Efter godt en halv times spil sendte Matt Philips et skud af sted fra kanten af feltet, men bolden blev blokeret af Glenn Murray. West Bromwich-spillerne appellerede for straffe for hånd på bolden, men dommeren vinkede afværgende.

Stillingen holdt til pause, og med 1-0 med i omklædningsrummet kunne hjemmeholdet øjne den tiltrængte sejr.

Ti minutter inde i anden halvleg fordoblede hjemmeholdet føringen efter endnu et hjørnespark, da Craig Dawson steg til vejrs og kraftfuldt pandede bolden i netmaskerne til 2-0.

Med godt tyve minutter igen var Brighton tæt på at få reduceret, da Glenn Murray lagde bolden til rette for Anthony Knockaert, der dog bragede bolden over mål.

Stillingen holdt kampen ud, og West Bromwich-spillerne kunne dermed juble over tre meget tiltrængte point. Holdet er dog stadig at finde under nedrykningsstregen, men der er nu kun to point op til overlevelse.

Andetsteds tog Crystal Palace imod Burnley, og det tydede på at blive en svær  opgave for hjemmeholdet, da de ikke havde vundet i de seneste tre Premier League-opgør mod dagens gæster.

Burnley-spillerne skulle samtidigt efter fem ligakampe i træk uden sejr forsøge at komme tilbage på sporet og holde sig inde i kampen om de europæiske pladser.

Efter knap tyve minutter fortsatte nedturen for gæsterne dog, da Bakary Sako modtog bolden i venstre side og driblede ind i feltet, inden han hamrede bolden over i det lange målhjørne. 1-0 til Crystal Palace.

Burnley havde igennem hele kampen problemer med at spille sig til chancer, og gæsterne formåede ikke på noget tidspunkt at sende bolden i mål, så stillingen holdt kampen ud. 

Med nederlaget har Burnley fortsat fem point op til sjettepladsen og Arsenal, der dog har en kamp til gode. Crystal Palace lægger med sejren fem points afstand til nedrykningspladserne og er nu at finde midt i tabellen.

Stream Liverpool – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Josias Hjorth Pedersen

2 kommentarer

Neigaard 20:01          
Endelig endelig, nu må der godt komme en lille stime af sejre.
flaflu 10:42          
Fantastisk sejr, fuldt ud fortjent efter så mange ærgerlige point tab. Nu skal vi bare fortsætte.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar