Luk

Luk

West Bromwich henter konkurrent til Zohore

| Championship | 8 kommentarer

Infoboks

Orlando City - FC Dallas
Major League Soccer samlet tabel (29/05)
Oddset 2,10 3,45 3,20
bwin 2,10 3,50 3,25
bet365 2,15 3,60 3,25

West Bromwich har forstærket offensiven, da de har været et smut i USA og skrevet kontrakt med angriberen Daryl Dike, som kommer til fra Orlando City.

Der bliver nok sunget 'Born in the U.S.A.' i denne tid hos West Bromwich, da klubben har skrevet kontrakt med den 21-årige amerikanske angriber Daryl Dike, som er kommet til fra Orlando City.

Det meddeler West Brom på sin hjemmeside, hvor de desuden oplyser, at amerikaneren har fået en kontrakt frem til sommeren 2026.

- Jeg er glad for, at vi har hentet Dike. Han har altid været vores førsteprioritet. Dike har alt det, vi har brug for på 9-positionen. Han har energi, styrke, og så er han også i stand til at udfordre forsvarsspillerne og score mål, udtaler manager Valérien Ismaël.

I sidste sæson blev det til 11 mål i 19 kampe for Orlando City for Dike.

Han var dog også udlejet til Barnsley i den seneste sæson, hvor han fik nettet til at blafre ni gange i 19 kampe, så det er en amerikaner med mål i støvlerne, som er kommet til byen.

Daryl Dike kommer dermed til at kæmpe med blandt andre danske Kenneth Zohore om spilletid helt i front hos West Bromwich.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

Greven89 21:50          
Ved ikke om i bare har valgt at copypaste som så ofte før, men synes postulatet om at de skulle synge "Born in the USA" er vildt mærkelig.

Skulle de så synge "Jeg har set en rigtig.. (i kender den) hver gang de køber en afrikaner?
Pep Guardiola 21:53          
@Greven, synes du det er sammenlignligt sange? Amerikaner eller "born in the USA" er da på ingen måde nedsættende. Det er ordet du undlader i den danske sang du nævner.
Ajungsled 22:01          
Konkurrent!?? Har Zohore overhovedet scoret i de første 24 kampe?? Typisk for Zohore´s karriere at han lige går amok et halvt års tid og så hører man ikke noget fra ham i halvandet!
WBA 4ever 23:30          
Zohore er ikke i nærheden af holdet, han er total ugidelig nær han spiller for U23.
Total skod køb
DanishBhoy 23:32          
Klasse signing af WBA
Kilgaron 23:33          
"konkurrent" Det ville kræve at Zohore rent faktisk spillede jo haha.

EB/bold/tv3 shiner igen.
Socialistens 02:09          
Ved ikke om i bare har valgt at copypaste som så ofte før, men synes postulatet om at de skulle synge "Born in the USA" er vildt mærkelig.

Skulle de så synge "Jeg har set en rigtig.. (i kender den) hver gang de køber en afrikaner?
Laver du sjov, eller forstår du simpelthen ikke forskellen på dine 2 eksempler :)?
Fredag 27. maj