Luk

West Bromwich tog vital sejr mod Wolves

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Wolverhampton - West Bromwich 2-3
Premier League
8' 0-1 Matheus Pereira
38' 1-1 Fabio Silva
43' 2-1 Willy Boly
52' 2-2 Semi Ajayi
56' 2-3 Matheus Pereira

West Bromwich hentede sæsonens blot anden sejr i Premier League, da holdet slog lokalrivalerne fra Wolverhampton med 3-2 på udebane.

Det var to kriseramte hold, som lørdag tørnede sammen i et Birmingham-lokalbrag, da Wolverhampton og West Bromwich mødte hinanden i Premier League.

Wolverhampton var før kampen uden sejr i de seneste fem kampe i ligaen og nærmer sig bunden, hvor West Bromwich holder til efter blot en enkelt sejr i 17 kampe.

Det var gæsterne, som startede kampen klart bedst, og det gav også en tidlig scoring.

Wolves-stopper Willy Boly hakkede en modstander ned på kanten af feltet, og fra pletten var Matheus Pereira sikkerheden selv, da han scorede til 1-0.

Den tidligere scoring vækkede et sløvt Wolverhampton-hold, som efterfølgende satte sig totalt på begivenhederne.

Adama Traore var blandt andet i hopla, men scoringen kom først med syv minutter til pause.

Her gjorde Willy Boly skaden god igen, da han med hælen fandt den unge angriber Fabio Silva, som køligt scorede til 1-1.

Willy Boly var ikke færdig med sin begivenhedsrige første halvleg, for kort før pausen scorede han også til 2-1 efter et hjørnespark.

Wolves kunne gå til pause med en ganske fortjent føring, men i anden halvleg var det igen gæsterne, som kom klart bedst ud af starthullerne.

Efter 52 minutter blev der sendt et langt indkast ind i feltet, og her blev bolden forlænget til Semi Ajayi, som headede bolden videre i kassen til 2-2.

Få minutter efter var det Wolves-anfører Conor Coadys tur til at begå straffespark, og endnu en gang var Mathues Pereira skarp fra pletten og sendte bolden i mål til 3-2.

Wolves virkede en anelse groggy og formåede ikke at lægge samme pres på gæsterne, som man så det i første halvleg.

Det blev til et par halve chancer, inden Patrick Crutone med knap ti minutter igen kom til en gylden mulighed, men i fri position i feltet sendte han bolden over mål.

Wolves forsøgte at fremtvinge en udligning til sidst, men målet kom ikke. 

Dermed haler West Bromwich ind på holdene over stregen, hvor Wolves trods den elendige stime fortsat har et fornuftigt hul ned.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 8. marts