Luk

West Ham bankede tamme Wolves

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

West Ham - Wolverhampton 4-0
Premier League
17' 1-0 Jarrod Bowen
57' 2-0 Jarrod Bowen
66' 3-0 Raul Jiménez
90' 4-0 Sebastien Haller

West Ham og særligt Jarrod Bowen var skarpe foran målet mod Wolves, der var en skygge af sig selv i 4-0-nederlaget på London Stadium.

West Ham har indledt den nye sæson i Premier League med to nederlag i to kampe, og derfor jagtede de deres første point hjemme mod Wolves.

Wolves gik ind til opgøret på London Stadium med en enkelt sejr i to kampe, og med en 2-0-sejr på samme bane i forrige sæson, så gæsterne på papiret ud til at have mest selvtillid i tanken.

Som kampen skred frem skulle det dog vise sig, at det var værternes Jarrod Bowen, der spillede med den største portion selvtillid.

Efter 17 minutter gjorde han det til 1-0, da han alene mod to Wolves-forsvarer fandt et hul, hvorigennem han sendte bolden i målet kort ude fra feltet.

Flere mål blev det ikke til for West Ham eller Wolves, og så gik de to mandskaber til pause med en 1-0-stilling til hjemmeholdet.

I anden halvleg lyste Jarrod Bowen igen op, og han scorede efter 57 minutter til 2-0, da han på kanten af det lille felt stod klar, da riposten fra stolpen hoppede ud i fødderne på ham.

Blot ni minutter senere kunne målmand Rui Patricio igen hente bolden i eget net, da Tomas Soucek på forreste stolpe fra hjørnesparket headet bolde i mål lige over hovedet på portugiseren.

Kort før fuldendte West Ham ydmygelsen af et slidt Wolves, da en helt umarkeret Sebastien Haller fra stående fod let kunne heade bolden i kassen til slutresultatet 4-0.


Af Lasse Rene

8 kommentarer

WBA 4ever 21:55          
JA, det smiler jeg da lidt over :)))
Adamantium_1 22:00          
Hvis denne sæson ikke forløber tilfredsstillende for Wolves, vil der blive rejse nogle alvorlige spørgsmål over - hvorfor man har overladt styringen af klubben til en superagent.

Lige fra salget af Doherty til under markedsværdi til klubrekorden på en 18-årig med kun en starter på højeste niveau har Diego Mendes klamme hånd ind over.

Der vil blive gransket grundigt, når man har flere mareridtsuger som denne.
Wagstaffe 22:07          
JA, det smiler jeg da lidt over :)))


Det kan jeg godt forstå. Wolves fremstod på ingen måde som en sammentømret enhed, der var ingen idéer på den sidste tredjedel af banen, forsvaret sejlede, alle mand under niveau. Savnet af Johnny (eller Marcal), Doherty og Jota var tydeligt at se, og med 3-4 nye faldt det fra hinanden. West Ham bedst på alle parametre, fuldt fortjent sejr.
BKF 22:09          
Selvom han ikke var til stede, var det en rigtig Moyes sejr. Ubrydelig defensiv og så hammer effektiv i den anden ende.

COYI
BKF 22:14          
Hvis denne sæson ikke forløber tilfredsstillende for Wolves, vil der blive rejse nogle alvorlige spørgsmål over - hvorfor man har overladt styringen af klubben til en superagent.

Lige fra salget af Doherty til under markedsværdi til klubrekorden på en 18-årig med kun en starter på højeste niveau har Diego Mendes klamme hånd ind over
Jamen det må jo være den pris man betaler for at trække en klub op fra ingenmandsland til toppen af PL. Så er nogle af vingummierne i slikskålen sure.

Og han hedder Jorge :)
!8r3nQ3 22:15          
Fast forward til næste uge hvor Wolves vinder overbevisende og Hammers endnu engang er jammerlige.
Søløven 22:26          
Lol. Jammerlige. West Ham har lige flået Wolves fra hinanden. Som I kørt dem fuldkommen midt over. Held og lykke næste uge
Mandag 26. oktober