Luk

West Ham blander sig i EL-strid efter smal sejr

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

West Ham - West Bromwich 2-1
Premier League
45' 1-0 Jarrod Bowen
51' 1-1 Matheus Pereira
66' 2-1 Michail Antonio

Et tæt opgør i Premier League mellem West Ham og gæsterne West Brom endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet, der stryger på sjettepladsen i rækken.

West Ham havde hjemme muligheden for at blinde sig i spillet om de europæiske pladser i Premier League, da West Brom var på besøg tirsdag aften.

West Brom havde omvendt mulighed for at nærme sig den gode side af nedrykningsstregen, og det var da også gæsterne, der kom til opgørets første chance.

Craig Dawson fik en hovedstødsmulighed i det lille felt efter otte minutter, men hans forsøg gik over mål, og efterfølgende lignede det en halvleg, der ikke skulle blive scoret i, da det ikke haglede med chancer.

Men halvlegen skulle alligevel kaste en scoring af sig ved den sidste berøring, inden der blev fløjtet til pause.

Det var Coufal, der efter et overlap på højresiden sendte et hårdt indlæg ind i feltet, hvor Jarrod Bowen stod foran mål, så han kunne sende bolden i mål med skulderen til pausestillingen 1-0.

Anden halvleg var dog ikke mange minutter gammel, før West Brom gjorde balance i regnskabet efter en flot aktion af Matheus Pereira.

Brasilianeren driblede uhindret ned mod West Ham-feltet, og da ingen gik til ham, kunne han trykke af og sende bolden i mål på en flot afslutning på kanten af feltet.

Men bedst som West Brom-spillerne jublede måtte videodommeren se scoringen igennem for offside, som dog ikke blev dømt i sidste ende, hvorfor der stod 1-1 fem minutter inde i anden halvleg.

Igen fik stillingen ikke lov at stå længe, før West Ham igen skulle komme foran.

Hjemmeholdet kombinerede hurtigt uden for feltet, inden Cresswell sendte et indlæg ind i det midtvejs i anden halvleg.

Her fandt han Yarmolenko ved bageste stolpe, og her headede ukraineren bolden tilbage foran mål, hvor Michail Antonio kunne dreje bolden i mål.

Med et lille kvarter igen fik gæsterne muligheden for at udligne nok en gang, da Conor Gallagher blev spillet flot fri i feltet, men afslutningen gik lige på Fabianski i værternes mål.

Det skulle ikke blive til flere mål, så West Ham rykker over Southampton og Chelsea i tabellen og lægger sig på siden af Everton på sjettepladsen.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts