Luk

West Ham dukkede Chelsea i dramatisk opgør

| Premier League | 47 kommentarer

Infoboks

West Ham - Chelsea 3-2
Premier League
29' 0-1 Thiago Silva
40' 1-1 Manuel Lanzini
44' 1-2 Mason Mount
56' 2-2 Jarrod Bowen
87' 3-2 Arthur Masuaku

I en ekstremt underholdende kamp tog West Ham en 3-2-sejr over Chelsea i Premier League. Masuaku blev matchvinder i kampen, der kan koste Chelsea førstepladsen.

Lørdag var der topdyst i Premier League, da topholdet Chelsea gæstede fjerdepladsen West Ham på det olympiske stadion i London.

Andreas Christensen var for anden gang i træk med i Chelseas startopstilling, efter han havde tre kampe på bænken, da Tuchel ville presse Christensen til at skrive under på en ny kontrakt.

West Ham kom til kampen i sløj forfatning efter to nederlag og en remis i de seneste tre runder, mens Chelsea kunne præsentere to sejre og en remis.

Fra kampens start var det et særdeles lige opgør med udmærkede muligheder i begge ender tidligt.

Tomas Soucek stod for den første, da han kom på et godt indlæg fra Michail Antonio, men tjekken sendte sit forsøg forbi mål – i den anden ende var det så Reece James, der forsøgte sig med et godt skud midt for mål.

Det fortsatte lige mellem de to hold, hvor West Ham mest søgte sine muligheder på omstillinger, mens Chelsea var på bolden.

Det var forhåndsfavoritterne, som skulle score kampens første mål efter 28 minutter.

Mason Mount smækkede et hjørnespark ind i feltet, hvor Thiago Silva helt umarkeret kom til et hovedstød. Han sprang flot op og fik headet bolden i jorden og mod netmaskerne, hvor Fabianski i West Ham-målet ikke kunne holde forsøget ude.

Dermed 1-0 til Chelsea.

Men kampen var levende og lige efter var Vladimir Coufal tæt på at sparke 1-1 i kassen, men Thiago Silva reddede forsøget på stregen, og på den måde blev han helten i begge ender.

Efterfølgende var Chelsea tættest på, men ud af det blå begik Chelsea en stor fejl, så West Ham kunne udligne.

Målmand Edouard Mendy fik spillet en lidt presset bold tilbage af Jorginho. I stedet for at cleare den, som han havde tid til, forsøgte Mendy at drible sig fri af Jarrod Bowen, men han endte i stedet med at begå straffespark.

Det tog Manuel Lanzini sig af, og han sparkede stensikkert West Ham på 1-1.

Der skulle dog scores igen inden pausen, da Chelsea slog til i en omstilling. Hakim Ziyech spillede en flot diagonal-bold over til Mason Mount, som fik godt med plads til at flugte til bolden.

Han ramte klatten perfekt med indersiden, og så udplacerede han på fortrinlig vis Fabianski i målet til 2-1.

Flot West Ham-comeback i 3-2-sejr

Efter pausen havde West Ham ingen intentioner om at lægge sig ned.

David Moyes' tropper spillede friskt til og efter 56 minutter slog Jarrod Bowen til, da han kom fri til afslutning på kanten af feltet.

Han hamrede til bolden med venstrepoten, og så var Edouard Mendy prisgivet i målet.

Dermed 2-2 og således havde Chelsea for første gang i sæsonen indkasseret to mål i Premier League.

Chelsea havde i pausen sat Romelu Lukaku på banen, men Chelsea-stjernen gjorde ikke meget væsen af sig, og i stedet var det West Ham-offensiven, der var farligst.

Efter 75 minutter var Jarrod Bowen uhyre tæt på at sende West Ham foran, da han blev spillet fri at Antonio, men det flade indlæg var en kende for langt, og så kunne Bowen ikke dirigere bolden i mål.

Men forløsningen skulle komme for West Ham, og det var igen med et spektakulært mål.

Indskiftede Arthur Masuaku kom fri i venstresiden. Han sparkede til bolden og i en situation, hvor det var svært at se, om Masuaku forsøgte på mål eller om det var et forsøg på et indlæg, havnede bolden i en hård linje mod det nærmeste målhjørne, og her var Mendy prisgivet.

Således West Ham på sejrskurs med 3-2, og den blev kørt hjem til sidst på det olympiske stadion.

Med sejren er West Ham nummer fire med 27 point og seks op til Chelsea på førstepladsen. Manchester City og Liverpool kan overhale Chelsea senere i denne runde og tage førstepladsen.


Af Jonas Dalgård

47 kommentarer

Wise1964 15:29          
Flot fightet af west Ham som forpagter heldet og opsøger det ... Nu kan Viasat få en dejlig julefrokost i aften, det har ligget i kortene hele vejen i udsendelsen at man SÅÅÅ gerne vil lave round table jerk off i den fælles røde sok.

Kæft en lorte lørdag ...
Slettet(031531210412) 15:29          
Ikke den bedste kamp af Mendy. Selvom Havertz kan mangle slutprodukt, synes jeg også det var tydeligt, at det gjorde en forskel, da han ikke længere var på banen.

Cadeau til West Ham - de kæmpede sig til sejren. Underholdende kamp.
Mounir-CHELSEA 15:30          
Mendys ringeste kamp i en Chelsea trøje. Ham og jorginho skyldige i første West Ham mål, pisse heldigt den sidste går ind.

Lukaku sejler godt nok også efter sin skade.

Lad jagten efter Liverpool og City begynde, mon ik de begge hiver 3 point hjem idag.
Igottheblues 15:31          
Sløj kamp af Mendy. Op på hesten igen.
Ghost of boleyn 15:31          
Hahaha... Piv piv piv. Fuldt fortjent sejr...
This is Anfield 15:32          
SÅÅÅ gerne vil lave round table jerk off i den fælles røde sok.
Hahaha. Jeg håber at du får ret endnu engang. Vildt kald fr resultatet i dag. Den havde jeg ikke regnet med. WH ser dog også stærke ud indtil nu. Det er lidt spændende om det kan holde hele sæsonen.
Plastikfanen 15:32          
Det var da på ingen måde fortjent.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar