Luk

West Ham-helt: VAR har dræbt jubelscenerne

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Burnley - West Ham 1-2
Premier League
19' 1-0 Chris Wood
21' 1-1 Michail Antonio
29' 1-2 Michail Antonio

West Hams Michail Antonio scorede begge mål i 2-1-sejren over Burnley, men ærgrer sig over, at han ikke scorede hattrick og at VAR har ødelagt jubelscenerne.

Michail Antonio var dagens mand i skysovs mandag for West Ham, da han scorede begge mål i 2-1-sejren over Burnley. 

- Jeg er helt oppe at køre. Det har været en stor sæson. Jeg er lykkelig. Jeg er lidt skuffet over, at jeg ikke fik et hattrick, for det havde jeg chancerne til, siger West Ham-angriberen til Sky Sports. 

Det var dog ikke alt ved de to mål, som han var begejstret over. Antonio savner at kunne juble uden at bekymre sig om, at VAR underkender scoringen.

- Jeg har fået et par mål annulleret af VAR. Jeg tænkte, at jeg ikke ville stå der og dance, hvis målet så blev annulleret. Jeg har tonet mine fejringer lidt ned. Et par gange har jeg været ved at juble, men så har der været hånd eller lignende. VAR har dræbt det. 

Sejren betyder, at West Ham indtager femtepladsen med tre point op til Chelsea på fjerdepladsen. 


Af Andreas Roesen

10 kommentarer

Euro2020herewecome 07:30          
Lige det gør mig ikke så meget. Det var alligevel bare blevet selvpromoverende tiktokvenlige fortnitedanse. Og alle skal helst have sin egen, så man kan please sine følgere.
Se mig, se mig, se mig
Toon Toon! 07:55          
Endnu en grund til at hands-reglen skal laves om og mm-offsides afskaffes.
Lifetec 08:18          
Enig. Det skal ændres. Problemet er bare, at det er svært at finde den rigtige løsning. Når vi nu har VAR, hvor meget må man så være offside 1 cm? 2, 3? Vil man i denne nulfejlskultur kunne acceptere, at Champions League deltagelse bliver afgjort på et mål, hvor man med VAR kan se, at angriberen er 1,5 cm offside, men vi har sat en bagatelgrænse ved 2 cm? Jeg ville leve fint med det, men jeg tvivler på fortalerne for VAR ville.
Og en af årsagerne til hands-reglen er jo netop, at det skal være meget firkantede regler pga. VAR, og en eller anden misforstået opfattelse af, at man ikke må lade for meget hvile på dommerskøn, når et tvivlsomt skøn kan koste mange millioner kr.
(Mange af fodboldens problemer falder tilbage på de alt for mange penge der er i sporten.)
Og ja jubelscenerne og uforbeholden målrus er ødelagt. Jeg er saftsuseme glad for VAR ikke var indført i 1992..... Nu er min fodboldinteresse heldigvis for nedadgående alligevel.
Toon Toon! 08:29          
Lifetec

Ift. mm-offsides, så vil jeg være tilfreds med at dommerne kan kigge på en skærm - med den rette vinkel selvfølgelig - og så træffe deres beslutning. Kan de ikke se en tydelig offside, så er den reelt uden betydning.
Yildis 09:01          
@Euro2020:
Lige det gør mig ikke så meget. Det var alligevel bare blevet selvpromoverende tiktokvenlige fortnitedanse.


Det er jeg sådan set enig med dig i. Lingard og Griezmann som måske nogle af de værste eksempler... Det gør mig ingenting, at denne del neddrosles lidt...

MEN problemet for mig er, at VAR også har lagt låg på den der spontane eufori, der ellers plejede at opstå, når der blev scoret et mål. Det sker jo ikke så ofte i løbet af en kamp, og når det så sker, er det for mig lidt ærgerligt, at hverken spillere eller fans rigtigt er til stede i euforien. Det er i stedet blevet sådan, at alle per refleks lige skal kigge på linjedommeren og afvente en evt. reaktion fra VAR, og jeg synes, det er en skam.
TST 09:42          
VAR har dræbt såååå meget, og vi har ikke engang fået den lovede retfærdighed ud af det....
nixcha 09:45          
Ja. Vi skal igennem 2 x 45 min + det løse i en typisk fodboldkamp for at få ca. 2 mål. Og når de så kommer, så skal man kigge på en dommer, der lige skal bestemme, om han skal kigge på en skærm. Man kan ikke en gang bryde ud i spontan jubel. Er det prisen værd for milimeterretfærdighed?
Søndag 16. maj