Luk

West Ham-nedtur efter Jimenez-scoring

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Wolverhampton - West Ham 1-0
Premier League
58' 1-0 Raul Jiménez

West Ham dummede sig lørdag i Premier League, da de løb ind i et 0-1-nederlag til Wolverhampton, hvor Raul Jimenez blev matchvinder med kampens eneste mål.

West Ham er i gang med en flot sæson, hvor de er med i toppen af Premier League og kæmper med om Europa og medaljer.

Senest blev det til en vigtig 3-2-sejr over Liverpool for David Moyes' tropper, og de skulle forsøge at gentage succesen denne lørdag, da de var på besøg hos Wolverhampton.

Det kørte dog på ingen måde på skinner for gæsterne fra London, da Wolves gav dem kamp til stregen på Molineux Stadium, hvor de kom frem til flere store chancer før pausen.

Her kom Nelson Semedo, Raul Jimenez og Joao Moutinho blandt andet frem til nogle store muligheder, men Lukasz Fabianski formåede at holde værternes offensiv fra fadet med nogle fine redninger.

Kort tid før pausen viste West Ham så endelig tænder, da Kurt Zouma headede bolden ind i mål til stor jubel efter en dødbold, men der var dog ikke noget at juble over, da dommeren valgte at annullere målet grundet et frispark.

Begge hold kæmpede for at åbne ballet, og efter 58 minutter kom der endelig gang i måltavlen, hvor Jimenez formåede at banke Wolverhampton foran med 1-0.

Her satte hjemmeholdet et flot angreb sammen, hvor de fik splittet West Hams defensiv ad, og så endte bolden til sidst for fødderne af Jimenez på kanten af feltet, som sikkert sendte bolden ind i netmaskerne.

Nu havde West Ham i den grad travlt, hvis de ville have noget med hjem til hovedstaden, men de kæmpede dog forgæves, da der ikke kom flere mål i lørdagens opgør.

Wolverhampton endte nemlig med at vinde med 1-0 efter Raul Jimenez' flotte scoring.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 22. januar