LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

West Ham-profil dropper Irland for England

| Premier League | 9 kommentarer
Stor afbrænder: Spillet helt fri og keeperen har lagt sig - men Palace-profil skyder forbi
Zaha redder Palace-point mod West Ham - se målene her
MÅL: Zaha udligner til 1-1 mod West Ham - se det her
MÅL: Noble hamrer West Ham foran mod Palace - se det stensikre straffespark her
Se videoen: West Ham videregiver racistisk Salah-optagelse til politiet
West Ham-profil dropper Irland for England
Foto: Getty Images

Infoboks

West Ham - Fulham
Premier League (22/02)
bet365 1,95 3,80 4,00
NordicBet 1,92 3,70 4,25
Oddset 1,87 3,65 4,10
Stream West Ham – Fulham på Eurosport Player
Advertisement
20-årige Declan Rice har bestemt sig for at skifte Irland ud med England efter blandt andet tre testkampe for det irske A-landshold.

West Hams defensivspiller Declan Rice er født og opvokset i England, men har via sine irske rødder indtil nu spillet for de irske U-landshold og senest tre testkampe for A-landsholdet.

Nu har han dog besluttet at skifte til England.

- Det er i sidste ende en personlig beslutning, som jeg har taget med mit hjerte og mit hoved baseret på, hvad der efter min mening er bedst for min fremtid, skriver Rice på Twitter og tilføjer:

- Jeg accepterer fuldt ud, at nogle irske fans vil være skuffet over min beslutning, og alle har forskellige meninger omkring reglerne for landsholdene.

- Jeg håber dog, at folk har forståelse for, at jeg har taget denne beslutning med ærlighed, integritet og min families ubetingede støtte.

Rice har i denne sæson spillet 23 af 26 ligakampe for West Ham. 


Stream West Ham – Fulham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Jb1994 17:18          
Ækelt at vælge landshold ud fra, hvad der er bedst for ens karriere og muligheder for medaljer. Ingen ære.
Jpp 17:23          
Årh, hold dog kæft.
ForSatan 17:29          
@Jb1994

Det var dog en unuanceret kommentar. Husk:
1. Han er opvokset i England.
2. Han vælger et landshold som er sværere at komme på.

Han kan spille for begge landshold, har tilhørsforhold til begge og vælger så at ændre en mening han traf som meget ung. Det tænker jeg også du har gjort før?
McBrocks 17:32          
Ja luk dog

Det viser vel lige akkurat at han er modnet og vælger med hjertet det land han er vokset op i og hvor han ikke er garanteret spilletid. Kan være svært for en ung mand med mange muligheder
MesutCazorla 18:08          
Isoleret set er der intet galt i, at han gerne vil spille for England; hans mor er englænder, og han er både født og opvokset i landet, så på mange måder giver det mening. Hvad der nok kommer til at pisse Irland af er, at han for under et år siden blev kåret til årets irske u19 talent, og i den forbindelse blev spurgt ind til overvejelserne om at skifte det irske landshold ud med det engelske. Her svarede han, at der slet ikke var nogle overvejelser at gøre sig, og at han ikke ville stå på scenen og tage imod prisen den dag, hvis ikke det var fordi han havde dedikeret fremtiden til Irland og deres landshold. Med forståelse for, at man selvfølgelig ofte har et standpunkt til man tager et nyt, så kan jeg nu alligevel godt forstå, hvis irerne føler sig røvrendt af, at det standpunkt ændrede sig et halvt år efter, at han ellers havde lovet sin fremtid væk til der irske landshold ved det førnævnte awardshow. Det er hans valg og hans karriere, så han skal selvfølgelig gøre, hvad han synes er rigtigt og bedst for ham selv, men han kommer nok også til at sande, at man nok ikke skal love mere væk, end man kan overholde.
edouar 20:11          
Det er jo ikke det, at han vælger England frem for Irland, som er ækelt. Det er han i sin gode ret til, da han har relationer til begge lande. Det som mange vil synes er ækelt, er hans begrundelse for valget. At det er bedre for hans fremtid, og her menes der sandsynligvis karriere. Jeg er også af den mening, at landshold skal vælges med hjertet og ikke ud fra, hvor mange slutrunder og medaljer man kan få.
Jpp 20:15          
Men hvad rager det egentlig dig, hvad folk vælger at arbejde med? Desuden kan man vel godt vælge med hjertet, hvis han med sit landsholdsvalg har mulighed for at få et klubskifte, der kan sikre sin familie økonomisk resten af deres dage?
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar