Luk

West Ham-spiller får rødt kort annulleret

| Premier League | 13 kommentarer

Infoboks

Brighton - West Ham
Premier League (15/05)
Oddset 2,80 3,50 2,45
bet365 2,80 3,50 2,45

West Ham-forsvarer Fabian Balbuena har fået sit røde kort mod Chelsea trukket tilbage af det engelske fodboldforbund.

West Ham tabte lørdag aften 0-1 til Chelsea i Premier League, og efter 81 minutter blev holdet ramt af et rødt kort til Fabian Balbuena.

Kendelsen var kontroversiel, fordi Balbuena ramte Ben Chilwell med sine knopper, da han clearede en bold, og det røde kort blev først givet efter et VAR-tjek.

Nu har det engelske fodboldforbund, FA, så valgt at give West Ham medhold i appellen, og det røde kort er trukket tilbage.

Dermed slipper Balbuena for tre spilledages karantæne og kan være med i West Hams næste kamp mod Burnley.

West Ham-manager David Moyes var rasende over det røde kort, som altså nu er trukket tilbage.

- Det var en, som aldrig har spillet fodbold, der tog den beslutning. Hvor skal han sætte sin fod henne? Jeg tror, at vi har haft en dag, hvor dommeren var rigtig dårlig, sagde Moyes til BBC.

- Var det en klar og åbenlys fejl, som dommeren missede? Det var virkelig en dårlig beslutning, fordi vi dominerede på det tidspunkt.

West Ham ligger nummer fem i Premier League.


Af Sara Margren

13 kommentarer

vicham 19:16          
Forventeligt, det skulle aldrig være givet. Endnu et rødt kort annulleret efter en situation med VAR, hvor dommeren havde ret i sin vurdering på banen i første omgang.
Cavendish 19:22          
Hvis bare det danske disciplinærudvalg havde den samme indsigt samt modet til at rette den slags åbenlyse fejl...
Schmoeff 19:28          
Jeg synes egentlig, det er lidt utroligt, der stadig er behov for at annullere udvisninger, når man bruger VAR... De forkert dømte røde kort skulle jo gerne fanges af VAR under kampen
undiable 19:30          
Dette her er den største VAR-fejl jeg har set til dato. Der må ikke være noget der kan diskuteres når VAR har været inden over en kendelse.

VAR skal bare forlade fodbolden hurtigst muligt. Min afsky for det er så stor at jeg hellere vil have en Super League uden VAR end som det kører nu.
Mdeden 19:50          
Virker virkeligt mærkeligt når to dommere har vurderet den på video at der stadig kan være behov for at annullere det bagefter
BigDrogBizzle 19:56          
Godt! Det er kun i dk, at vi stædigt holder fast i sådan en fejlkendelse.
ataxx 20:02          
Nu har jeg ikke set situationen, men er den lig den med sanneh fra agf, hvor han clearer en bold og tilfældigt rammer en modstander som kommer løbende mod ham?
Onsdag 12. maj