Luk

West Ham var på randen af exit

| Europa League | 13 kommentarer

Infoboks

Birkirkara - West Ham 4-5
Europa League Kvalifikation
15' 1-0 Fabrizio Miccoli
45' 1-0 James Tomkins
107' 1-0 Mauricio Mazzetti

West Ham blev reduceret til ti mand ved pausetid og måtte igennem 120 nervepirrende minutter og straffe for at slå Birkirkara ud af Europa League.

West Ham havde en 1-0-føring i ryggen fra det første møde, da The Hammers torsdag aften var på besøg på Malta hos Birkirkara i anden kvalifikationsrunde til Europa League.

Føringen smuldrede i løbet af det første kvarter. Birkirkaras tidligere Serie A-topangriber Fabrizio Miccoli mødte et indlæg ved forreste stolpe og gelejdede bolden ind til 1-0, og så var de to hold lige vidt.

Englænderne er med på en fairplay-billet, men de så rødt for anden kamp i træk i slutsekunderne af første halvleg. James Tomkins kom i tumult med en modstander, og så måtte centerforsvareren under bruseren lang tid før holdkammeraterne.

Det gjorde betingelserne vanskelige for Slaven Bilic’ mandskab, som dog kæmpede sig gennem både anden halvleg og den forlængede spilletid

I straffesparkskonkurrencen var West Ham anderledes ovenpå. De leverede fem pletskud og kneb sig videre til tredje kvalifikationsrunde med 5-3.


Af Casper Baunsgaard

13 kommentarer

haraltidret 23:44          
Pinligt af West ham at de over to kampe må snige sig videre på straffespark mod en modstander fra Malta.
Azza 23:47          
Engelsk fodbold fortsætter sæsonen med endnu et pinligt resultat. Selv QPR skulle sende sådan en modstander ud med mindst 4 mål scoret.
Målspark 23:47          
Pinlig præstation idag, mere er der ikke at sige. Tydeligt at begge topangriberne mangler, forhåbentlig kommer de i spil i de næste runder, for hold kæft det ser sløvt ud... Men alt skylden ligger jo ikke på angriberne, der er ingen idé i spillet, den bliver bare klappet ind i feltet ved hver eneste given mulighed og med Zarate på toppen bliver det svært... Ved godt det er tidligt at sige, men Slaven skal snart sætte sit aftryk på holdet ellers kommer vi ikke særlig langt.. PINLIGT!!
a j o o b a 23:53          
Elendigt
RuneG 00:24          
Engelsk fodbold i EL... Kan de bare ikke sætte sig op til Europa League?!
Thunderspike 00:39          
Var lige på whufc.com

Opstillingen var da ellers ok, selvom der kan stilles et stærkere hold.

West Ham United: Adrian (GK), O´Brien, Tomkins, Collins, Cresswell, Kouyate, Noble, Nolan (Poyet 59), Jarvis (Samuelsen 120), Amalfitano (Maiga 59), Zarate

Subs: Randolph (GK), Hendrie, Pike
BerlinerDK 06:16          
Premiere league er bare ikke stærkere for tiden. De ryger næste år ned som nummer 4 efter Spanien, Tyskland og Italien. Det betyder kun 3 Champions league pladser.
Fredag 21. januar