Luk

West Ham vil ikke sælges: Konsortium afvist

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

West Ham - Tottenham
Premier League (24/10)
Oddset 2,30 3,50 3,05
bet365 2,30 3,50 3,00

Et konsortium med en aserbajdsjansk forretningsmand i spidsen er for anden gang blevet afvist i et forsøg på at købe West Ham, og stopper nu sit forsøg.

West Ham har over de seneste år taget store fremskridt i Premier League, men bag linjerne har der været spekulationer om klubbens fremtidige ejerskab.

Et konsortium ved navn PAI Capital med en aserbajdsjansk forretningsmand i spidsen har over de seneste måneder nemlig forsøgt at overbevise West Ham-medejer David Sullivan og co. til at sælge klubben.

Tidligere på året fik konsortiet et nej, og nu meddeler det så, at man også har fået nej anden gang, man forsøgte.

PAI Capital skriver på sin hjemmeside, at det seneste bud blandt andet havde givet en kontantindsprøjtning på 1,3 milliarder kroner, der ville bruges på at opgradere klubbens faciliteter og spillertrup, ligesom det havde givet muligheder for at udnytte London Stadium bedre.

Ifølge PAI Capital meddelte David Sullivan, at det ikke var rette tid til at sælge, fordi West Ham-holdet gør det så godt for tiden.

Derfor stopper konsortiet sit forsøg på at overtage West Ham, men understreger, at man forbliver interesseret, hvis Sullivan og co. skulle ændre holdning.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober