Luk

Wieghorst: Alt er ikke negativt i AaB

| 3F Superliga | 5 kommentarer

AaB har efter 1-1 mod FCK ikke vundet i seks superligakampe i træk, men Morten Wieghorst er optimistisk.

AaB var på vej mod tre tiltrængte point, men på en fornem scoring af den senegalesiske angriber Dame N'Doye måtte nordjyderne tage til takke med 1-1 søndag eftermiddag på hjemmebane mod FC København.

Dermed er det ikke lykkedes nordjyderne at vinde siden slutningen af september, hvor AaB vandt 5-0 i Hobro. Det er kun blevet til en sejr i 11 kampe, og de seneste seks superligakampe er endt uden AaB-sejr.

Det har især været et problem for nordjyderne at holde føringer, da holdet også i seneste runde smed en føring i Farum mod FC Nordsjælland.

Resultaterne fra den seneste periode ærgrer cheftræner Morten Wieghorst, der dog ser lysere fremtidsperspektiver.

- Vi kan selvfølgelig ikke løbe fra resultaterne. Men alt er ikke negativt. Så selv om alt ikke ligefrem er positivt, så er vi et hold på vej frem.

- Vi har en tendens til at forsvare lidt for lavt, når vi kommer foran. Vi spillede ikke hurtigt nok mod FCK, og så er det en kæmpe cadeau til gæsterne, for FCK er et klassemandskab, siger Wieghorst.

AaB har især haft problemer på hjemmebane, hvor klubben sammen med Vendsyssel har skrabet færrest point sammen af alle i Superligaen. Og netop den situation er Wieghorst meget opmærksom på.

- Jeg har selvfølgelig sagt til spillere, at nogle af resultaterne er for dårlige, hvor især hold, der står dybt, har straffet os.

- Vi kan ikke løbe fra, at pointhøsten på hjemmebane har været for dårlig, og det skal vi selvfølgelige have rettet op på. Vi har en chance mere inden vinterpausen, så den skal vi tage, siger Wieghorst.

Remisen mod FCK betyder, at AaB har fået otte point på hjemmebane i Superligaen. Bedre ser det dog ud på udebane for nordjyderne, som har hentet 13 point på fremmed græs.

/ Ritzau

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Mandag 6. december