LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Wieghorst: Fik ikke sagt farvel til spillerne

| AaB | 4 kommentarer
Wieghorst: Fik ikke sagt farvel til spillerne
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/02)
bet365 2,00 3,30 3,80
NordicBet 2,08 3,45 3,60
Oddset 2,10 3,50 3,50
AaB

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Den forhenværende AaB-træner fortæller i et interview med TV3 Sport, at han efter fyringen i klubben ikke fik muligheden for at sige farvel til aspillerne.

Det endte brat, da Morten Wieghorst i sidste uge blev afskediget som cheftræner i AaB. Så brat, at han ikke nåede at sige farvel til spillerne og samtidig kun nåede en kort samtale med sin nu forhenværende trænerstab.

Det fortæller hovedpersonen selv i et interview med TV3 Sport mandag, hvor han også fortæller, at han ikke havde set fyringen komme, før at han aftenen før blev indkaldt til et møde med sportsdirektør Allan Gaarde. 

- Jeg spurgte, om jeg kunne få lov at sige farvel til trænerstaben og spillerne, og de mente ikke, at det var så god en idé, for Allan Gaarde ville helst overbringe nyheden selv.

- Da jeg skulle hente mine ting på træningsanlæget nåede jeg lige at sige tak for denne gang til trænerstaben. Det var meget kort. Spillerne nåede jeg desværre ikke at sige farvel til - jeg nåede kun at snakke med en eller to hurtigt, siger han til TV3 Sport.  

47-årige Morten Wieghorst står altså nu uden job. Tidligere har han været cheftræner i FC Nordsjælland, AGF og altså senest AaB. 

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten
Tirsdag 19. februar
Mandag 18. februar