LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wieghorst inden FCK: Motivationen er stor

| Superligaen | 9 kommentarer
Wieghorst inden FCK: Motivationen er stor
Foto: Getty Images

Infoboks

Randers FC - AaB
Superligaen Pulje 2 (22/04)
bet365 2,30 3,50 2,87
Oddset 2,40 3,50 2,90
Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AaB er topmotiverede inden kampen mod FC København, men det vil kræve en stor præstation, hvis AaB skal vinde, lyder det fra cheftræner Morten Wieghorst.

AaB tager søndag eftermiddag imod FC København i Aalborg.

Der skal en stor præstation til fra AaB, hvis de skal tage sejren mod FC København, der topper Superligaen, siger cheftræner Morten Wieghorst.

- Vi møder Superligaens førerhold, der tilmed er inde i en god stime, hvorfor der også skal en stor præstation til fra vores side i morgen, hvis vi skal vinde, siger han til klubbens hjemmeside.

- Motivationen fra vores side er stor, og vi er klar over, at vi skal op i det leje, som vi leverede i første halvleg af den seneste kamp mod FC Nordsjælland, hvor vi også formåede at skabe en del chancer.

AaB har fået point de sidste to gange de to mandskaber er tørnet sammen i Aalborg. 

Stream Randers FC – AaB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

9 kommentarer

Augenthaler taler for sig selv 20:55          
Man må næsten gå ud fra, at det er Wieghorsts sidste "gratis" kamp.

Et nederlag til FCK vil ikke betyde hverken fra eller til i forhold til chancerne/risikoen for en fyring. De følgende 4 (og sidste 4 inden vinterpausen) derimod kan meget vel blive Wieghorsts svanesang.

Selvom det er mest sandsynligt, at AaB venter til vinterpausen med at effektuere en fyring, er det bestemt ikke utænkeligt at endnu et pinligt nederlag til en oprykker som f.eks. VB vil være dråben, der langt om længe får bægeret til at flyde over.
NigrumLupus 21:49          
Augenthaler taler for sig selv

Så dårligt har AaB ikke spillet og det er jo ikke fordi de er langt nede i tabellen. En sejr mod FCK og så er man på 3 pladsen, et x mod FCK så er man i top6 med ligeså mange point som så mange andre Bif,ACH,SJE.

Det er vel ikke helt utænkelig, at AaB snupper point fra FCK.
Tenver 22:23          
Wieghorst skulle jo gerne have været et længerevarende projekt, men Gud, hvor jeg håber han ikke laver en eller anden underlig rotation, som set før... Pølsen på midten, én-eller-anden makker, Kusk, Lucas, bum, færdig.

Og lad os så hive det ene point hjem, som vel er målet.

FCK kommer vel for at spille overfaldsfodbold og ryste et i forvejen usikkert AaB-forsvar :(.
Augenthaler taler for sig selv 23:06          
Så dårligt har AaB ikke spillet og det er jo ikke fordi de er langt nede i tabellen. En sejr mod FCK og så er man på 3 pladsen, et x mod FCK så er man i top6 med ligeså mange point som så mange andre Bif,ACH,SJE.

Det er vel ikke helt utænkelig, at AaB snupper point fra FCK.
NigrumLupus, det synes jeg faktisk at AaB har - spillet dårligt altså.

I betragtning af, hvilke spillere Wieghorst har fået til rådighed er det tankevækkende, at han har haft så svært ved at få nogen form for flow over spillet. Kusk og Lukas har været skygger af deres tidligere selv. I forhold til Ochs virker Wieghorst nærmest rådvild, og ved tilsyneladende slet ikke, hvor på banen han skal bruges. (Nogle husker måske, hvordan Ochs blev præsenteret af Gaarde i forbindelse med underskrivelsen af lejeaftalen; men Wieghorst er angiveligt ikke en af dem...) Det er svært at bedømme van Wert, da det er noget af en uriaspost, at spille angriber på et hold, der er så idéfattigt som AaB; men det falder jo også tilbage på træneren.

AaB fik i begyndelsen af sæsonen en del flere point, end deres spil berettigede til, hvilket er den eneste grund til, at de fortsat ligger i den bedste halvdel. Spillet og resultaterne mod hold som Vejle, Vendsyssel, Esbjerg, OB, Randers og Horsens har mildest talt været utilfredsstillende. At Wieghorst mod FCN forsøger at forsvare en 1-0 sejr hjem, og dermed overlader al initiativ til et boldsikkert hold som FCN er nærmest selvmorderisk; men blot én af mange taktiske mærkværdigheder vi har kunnet bevidne i løbet af Wieghorsts æra.

AaB spiller i glimt en form for fodbold, der giver forhåbninger om bedre tider; men det bliver aldrig rigtigt til noget seriøst, og i betragtning af de investeringer som AaB har gjort i spillertruppen, kan det næppe burde det ikke vare længe, før Wieghorst er fortid.

Personligt kan jeg godt lide Wieghorst; men hans spillestil (i det omfang, at en sådan kan defineres som andet og mere, end at spille bolden mest muligt sidelæns i længst mulig tid...) passer ganske enkelt ikke med de spillere, som AaB har til rådighed.

Kent Nielsen havde en klart defineret spillestil, som han på grund af spillermaterialet måtte lægge om da han kom til AaB. Som træner må man agere ud fra "de forhåndenværende søms princip", og kan man ikke det, ja så går det som det går AaB i øjeblikket.

Få ting er utænkelige i fodbold, og AaB kan, i hvert fald i teorien, få point mod FCK; men det vil kræve, at FCK har en kollektiv "off day". Håbet er dog eviggrønt, og om ikke andet så kan jeg i morgen da glæde mig over, at det givetvis er lettere for mig at finde en parkeringsplads nær stadion, end tidligere, da AaB´s præstationer retfærdigvis giver færre tilskuere.
Altvidende 00:32          
Wieghorst må og skal senest nytår være fortid i AaB. Hans evige famlen rundt efter en opstilling, særligt på den centrale midt er en katastrofe for holdet. De indbyrdes relationer kommer jo aldrig på plads med den konstante skiften ud der.

Lucas er blevet brugt som spids angriber HALLO Wiggo jorden kalder. En lille klejn spiller vis force er det tekniske offensive spil. Han skal spille kant eller ind centralt bag angriberne.

Alle de penge der er brugt på gode spillere er ikke blevet forløst. Og hvad være er der er sgu ingen tegn på det kommer til at ske med ham ved rorret. Men Gaarde skal ud også han har ikke gjort det nemt med alle de fejl køb og en skævt sammensat trup.
¯\_(?)_/¯ 01:35          
Det er kamp nr. 31 for FCK denne sæson.

Det må jo have været sådan her hvert år, men med den smalle trup vi har i år holder det rimelig hårdt synes jeg.

Og så med den kamp fra i torsdags i bagagen.. Der skal nok være nogle skavanker hist og her.
proege 09:35          
Gaarde skal ud.
Hvorfor? Jeg syntes han henter spillere på en højere hylde end man kan forvente.
Man kan bare ikke tro at man kan hente en hel ny offensiv og det bare fungere.
Stammen på midt er blevet gammel og langsom, og de unge spillere som Magnus c topper jo ikke lige foreløbig.
I forsvaret kunne man godt bruge ny makker til Okore.
Kusk bærer også et stort ansvar for at der mangler flow. Han har simpelthen været usynlig siden hans hjemkomst
MW har svære arbejdsbetingelser, men igen er det nemt at skrige fyring når spillerne underpræstere. Jeg er stadig imponeret over han sikrede top 6 sidste sæson med det materiale han havde.
I år er der flere spillere der burde træde i karakter, men forsvinder under kampene.
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april