LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Wieghorst: Kakeeto har grebet chancen

| Superligaen | 0 kommentarer
Wieghorst: Kakeeto har grebet chancen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
AaB’s Morten Wieghorst er imponeret over Robert Kakeeto, som i de seneste kampe har grebet chancen i fraværet af Rasmus Würtz og Kasper Risgård.

AaB’s unge midtbanespiller Robert Kakeeto debuterede i Superligaen i marts 2016, men havde siden da ikke spillet et eneste minut i Superligaen, før han fik en halvleg i 2-1-sejren over Silkeborg tidligere i september.

Kakeeto spillede 77 minutter i 0-0-kampen mod Brøndby og fik 90 minutter i søndagens 3-1-sejr over Lyngby, og cheftræner Morten Wieghorst hylder Kakeeto for det flotte comeback.

- Jeg synes, han har været god. Det må jeg sige. Jeg har kun lovord til overs for ham, måske allermest fordi, at han virkelig har måttet være tålmodig, siger Wieghorst til bold.dk.

- Han har ventet meget længe og kunnet se den ene, anden og tredje spille inden ham, og jeg kigger da også på mig selv, om jeg så på ham og sagde, 'Robert er her bare'.

- Vi skulle helt derud i Silkeborg-kampen, hvor jeg godt nok kunne have gjort noget andet, men valgte at give ham muligheden, og så må jeg give stor kredit til Robert, da han gik ind og spillede, som han gjorde i den kamp.

- Han erobrer bolde og spiller den fremad, og mod Lyngby spillede han med en kæmpe ro den første halve time, hvor han spillede nogle rigtig fine bolde, selvom han ikke har spillet mere end fire Superliga-kampe. Det er godt at se, og nu skal han blive ved med at lægge på.

Morten Wieghorst erkender, at Kakeeto i en lang periode har været i overskudslageret i AaB.

- Til en hvis grad. Vi kunne se, at han godt kunne være med til træning. Vi vil ikke have en, der sænker niveauet til træning, men han har bare været efter de andre.

- Lesniak er kommet ind og har gjort en forskel, Würtz spiller derinde, Magnus er en ung spiller, som gjorde det godt i sidste sæson, og der er også Risgård. Han har været bagerst i køen, men har virkelig taget kampen op, og han kommer til at give mig et positivt problem, når de andre er klar, siger Wieghorst.

Wieghorst siger videre, at Rasmus Würtz først er tilbage efter landskampspausen, mens der er en mulighed for, at Kasper Risgård kan gøre comeback i næste kamp.

Kresten Mosbæk / mikkel@bold.dk

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar