LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Wieghorst: Lesniak kan blive en god 6'er

| Superligaen | 4 kommentarer
Wieghorst: Lesniak kan blive en god 6'er
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Grundspil (01/03)
Oddset 1,45 4,30 7,50

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Sommerindkøbet Filip Lesniak har bidt sig fast i AaB’s startopstilling på den centrale midtbane, og cheftræner Morten Wieghorst tror på slovakken som en god spillende 6'er. 

Nytilkomne Filip Lesniak startede på bænken i AaB’s første to kampe i sæsonen, men han er i de seneste fem runder startet inde på den centrale midtbane for nordjyderne. 

Og den tidligere Tottenham-spiller har sin første tid både spillet ved siden af Rasmus Würtz og Magnus Christensen - et samarbejde, der lige så stille udvikler sig ifølge slovakken.

- Jeg nyder at spille sammen med dem begge. Vi er alle forskellige typer, og uanset hvem der er ved siden af mig, kan jeg godt lide det, siger Filip Lesniak til bold.dk.

Filip Lesniak har i sine første AaB-kampe haft flere skudmuligheder i det offensive, og netop på det område håber han på at udvikle sine evner.

- Vi spillede lidt anderledes i Tottenham i en 4-3-3-formation, hvor jeg lå som 6’er. Men jeg kan faktisk godt lide min position her i AaB lige nu, hvor jeg kan støde længere frem. Men jeg nyder at spille, uanset hvor træneren sætter mig, siger Lesniak.

Cheftræner Morten Wieghorst er også tilfreds med sin nye signing. Senest spillede slovakken sammen med Magnus Christensen mod AGF i en 4-4-2-formation, men ingen af de to spillere er set som enten den defensive eller offensive brik. 

- Det vigtigste er, at jeg ikke skal have to spillere, der står på linje. Magnus og Filip er kloge nok til at se, hvornår de skal falde tilbage og gå frem, og det skal vi have udviklet på, siger Wieghorst. 

Men selvom Morten Wieghorst gerne ser Filip Lesniak støde op mod modstanderens felt, ser han ham alligevel på sigt i en mere defensive rolle.

- Jeg opmuntrer ham til gå frem, når muligheden er der, og Magnus er tilbage. Det har han også kvaliteterne til. Jeg tror dog på sigt, at Filip bliver en rigtig god spillende 6’er med de korte og lange pasninger.

AaB spiller deres næste ligakamp mandag den 11. september hjemme mod Silkeborg.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar