Luk

Wijnaldum er Barca-fan: Ikke PSG for penge

| International | 35 kommentarer

Infoboks

PSG - Manchester City
Champions League gruppe A (28/09)
Oddset 2,95 3,60 2,30
bet365 3,00 3,50 2,30

Georginio Wijnaldum fortæller, at han er fan af FC Barcelona, men valgte ikke PSG over klubben på grund af penge.

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløb denne sommer, og flere store europæiske klubber gjorde derfor kur til den hollandske midtbanespiller. 

Længe lignede det, at han skulle til FC Barcelona, der lignede de varmeste bejlere til hans underskrift, men PSG endte alligevel med at trække det længste strå. 

Wijnaldum er ellers FC Barcelona-fan, men afviser, at det var pengepungen, der valgte PSG over spanierne. 

- Det er sjovt, fordi jeg må indrømme, at det var et svært valg. Jeg har holdt med Barca, siden jeg var helt ung. Jeg er fan af klubben. Vi forhandlede med dem, og jeg havde en god følelse, men jeg forhandlede også med andre klubber. 

- PSG meldte sig før Barca, men talte bare. Der var ikke rigtigt forhandlinger. Så snakkede jeg med Leonardo (sportsdirektør i PSG, red.) og Pochettino, der kender mig fra han tid i Tottenham, hvor jeg snakkede med ham, fordi han ville hente mig. Jeg havde allerede en god følelse af at arbejde med ham. 

- Jeg så, at det var et godt projekt, og jeg fortalte dem, at jeg var klar til at lytte. Derfra gik forhandlingerne godt, og de gjorde alt for at hente mig. De var hurtigere i deres forhandling, og jeg havde en god fornemmelse ved at skifte til dem. 

- Det handlede ikke om at tjene flere penge, fordi forskellen var ikke stor. Jeg afviser, at jeg tog PSG for pengene, siger Wijnaldum til RMC Sport. 

Wijnaldum har skrevet kontrakt med franskmændene til 2024. 


Af Andreas Roesen
Søndag 26. september