Luk

Wijnaldum klar for PSG: Et ambitiøst projekt

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Georginio Wijnaldum skifter til franske PSG på en kontrakt frem til 2024, og det skyldes blandt andet, at klubben er i gang med et ambitiøst projekt.

Det blev PSG, som endte med at løbe med Georginio Wijnaldums underskift, da hollænderen torsdag har skrevet under på en kontrakt frem til 2024.

Den nu tidligere Liverpool-profil har ellers både været rygtet til FC Barcelona og Bayern München, men projektet i den franske hovedstad endte med at blive vendepunktet for Wijnaldum.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

- At skifte til Paris Saint-Germain er en ny udfordring for mig. Jeg bliver en del af et af de bedste hold i Europa, og jeg er ivrig efter at kunne bidrage med min vilje og beslutsomhed til det ambitiøse projekt.

- Paris Saint-Germain har bevist deres status i de seneste år, og jeg er sikker på, at vi sammen kan nå endnu længere for vores fans, udtaler Georginio Wijnaldum.

30-årige Georginio Wijnaldum nåede at vinde fire titler i Liverpool-trøjen, hvor det blandt andet blev til et Premier League- og Champions League-trofæ.


Af Raymund Nelausen

10 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 15:28          
"bevist deres status?"

hvis han mener at tabe og choke når det er vigtigst hver eneste gang i historien, så ja. men held og lykke med pengene. chl vinder psg forhåbentlig aldrig.
Olympianeren89 15:32          
Det må være pengene, som er ambitiøse?
-Kongen- 15:33          
Det er sgu da mere ambitiøst end Barcelona.. rolig nu mmahen
StoutPåStadion 15:45          
Jeg er forvirret. Hvor er udtalelsen om at han altid har drømt om at spille for psg???
Skjold99 15:48          
Fedt at Barca ikke røg med på den galej.
Pep Guardiola 15:57          
hvis han mener at tabe og choke når det er vigtigst hver eneste gang i historien, så ja. men held og lykke med pengene. chl vinder psg forhåbentlig aldrig.
Nu er det trods alt de færreste forundt overhoved at nå til finalen i Champions League. Dertil, om man håber det eller ej, så er klubben da en af bejlerne til at nappe en CL. Fair nok du ikke kan lide klubben og ikke under dem at vinde, det er subjektivt og alle har ret til d´ers holdninger, men man må da trods alt anerkende at de er med i et forholdsvist snævert felt af favoritter til CL-triumf, andet er usagligt når nu de på papiret har en top 5-8 trup, hvilket de trods alt har.
Fedt at Barca ikke røg med på den galej.
Enig. Gini havde været fin at få ind gratis men slet ikke til den løn han får i PSG.
Snippet 16:10          
Altså, Barca er vel i de seneste år også kendt for netop at choke i de afgørende faser af CL..?

Anyway, synd at han ikke kommer til La Liga. Tror han ville passe fint ind i et mere boldbesiddende set-up som i Barcelona. Omvendt så kan det give mere plads til yngre spillere som Illaix og Puig, hvilket må gøre enhver culé varm om hjertet.
Torsdag 17. juni