Luk

Wilczek: Går ikke amok hvis jeg scorer i derby

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

FC København - Rijeka
Europa League Kvalifikation (01/10)
YouBet 1,57 3,85 5,60
bet365 1,61 3,60 5,00

Kamil Wlczek har ikke tænkt sig at gå amok i jubel, hvis han scorer mod Brøndby i søndagens derby, for han har stadig respekt for sin tidligere klub.

Kamil Wilczek skal søndag spille endnu et københavnerderby, men denne gang tørner han ud for FC København og ikke Brøndby.

Polakken har ikke tænkt sig at juble som en gal, hvis han skulle finde vej til netmaskerne i Parken på søndag.

- Min eneste ærgrelse er, at stadionet ikke bliver fyldt. Der er begrænsninger på grund af coronapandemien. Atmosfæren til et derby er altid fantastisk, siger Wilczek til Sportowe Fakty.

- Det er usandsynligt, at udebanefans vil bifalde mig, men jeg vil ikke provokere nogen. Hvis jeg scorer et mål i den næste kamp, vil jeg ikke gøre et stort nummer ud af det eller gå amok i glæde.

- Jeg vil ikke skændes med nogen. Jeg havde en god tid i Brøndby, og jeg respekterer klubben. Men jeg har målsætninger og ambitioner.

Wilczek uddyber desuden i interviewet, at han var fuldkommen afklaret med den situation, han stillede sig i, ved at skifte til FCK med sin Brøndby-fortid.

- Jeg kan ikke lide at komme i medierne, og jeg har aldrig villet lande på forsiden. Jeg traf beslutningen helt bevidst. Da tilbuddet kom, tænkte jeg på fordele og ulemper, og jeg vidste, at det ville være et unikt skifte.

- Der var ikke mulighed for at vende tilbage til Brøndby, FC København ville have mig, og jeg valgte ambitionerne. Jeg vil vinde det danske mesterskab og spille i turneringer. Det har jeg savnet, siger Wilczek.

32-årige Kamil Wilczek nåede 163 kampe i Brøndby, hvor han scorede 92 mål.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

15 kommentarer

Sebalist 19:38          
Jeg forstår fint, at han gør det - men hans konstante behov for at tale om respekt for brøndby ender med at gøre ham endnu mere upopulær i egen lejr. Han skulle hellere bare stoppe med at svare på flere spørgsmål vedr. brøndby/FCK-situationen, for det kommer til at fremstå som et forsøg på at please sin eks - og det er noget lort, når nu man er gået i seng med fjenden.
Ajungsled 19:41          
Men jeg har målsætninger og ambitioner..... Hahahaha
FCK 4EVER 19:59          
"- Jeg vil ikke skændes med nogen. Jeg havde en god tid i Brøndby, og jeg respekterer klubben. Men jeg har målsætninger og ambitioner.

...FC København ville have mig, og jeg valgte ambitionerne. Jeg vil vinde det danske mesterskab og spille i turneringer. Det har jeg savnet"


Det er jo lige til - de ting han ikke kunne få i BIF forventer han at få i FCK - intet nyt der, men helt fair udmelding!
VIF57 20:02          
Jo du gør!!!
CopenhagenNoice 20:05          
SÅ! Bold, nu må i fanma også snart have vendt, drejet, spejlet og kogt rigeligt på KamilGate. Stop!
Næste artikel vedr dette emne bør KUN godkendes efter hans hattrick på søndag..
Mighty86 20:10          
Har man sagt A må man også sige B.
Vil du accepteres har du bare og jubel som en gal!!!
AC Gul 20:25          
Forstår godt det gør ondt i Brøndby, men han har jo ret, sandsynligheden for er mesterskab med Brøndby, er så ringe, at det ikke bliver i hans tid, med den høje alder.
Søndag 27. september