LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wilczek har afvist asiatiske tilbud

| Superligaen | 8 kommentarer
Medie: FCK og Brøndby i transferstrid om OB-keeper – Se her hvorfor
Officielt: FCK og FCM tørner sammen i tredjesidste runde
ONSIDE: Se ALT fra den dramatiske sidste spillerunde i Superligaens grundspil her
Disciplinærinstans: Brøndby gjorde intet forkert i Horsens
Lettelse og glæde i Brøndby efter en 'shit-start'
Wilczek har afvist asiatiske tilbud
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,20 3,75 2,90
NordicBet 2,35 3,85 2,75
Oddset 2,20 3,80 3,05

Kamil Wilczek havde muligheder i Tyrkiet og Asien, inden han i december lavede en ny aftale med Brøndby.

Brøndby forlængede i slutningen af december med Brøndby frem til sommeren 2021, men havde også muligheder i Tyrkiet og Asien.

Brøndbys tilbud var dog det mest tillokkende, forklarer han over for polske Onet Sport.

- Jeg afviste straks den asiatiske vej. Jeg har fået mit andet barn, og jeg skulle være taget derud alene. Men jeg vil ikke være så langt væk fra min familie, siger Wilczek og fortsætter:

- Samtidigt viste Brøndby, at de rigtigt gerne ville beholde mig. Jeg fik en god kontrakt. Hvis man er i en klub, der giver dig gode forhold, hvorfor så forlade den?

- København er min by. De respekterer og sætter pris på mig. Fansene er også fantastiske. De støtter mig, selv når jeg rammer en dårlig stime og ikke scorer. Derfor valgte jeg at blive.

Wilczek blev i december sat i forbindelse med det tyrkiske bundhold Erzurum BB, der siden hentede AGF-anfører Pierre Kanstrup.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

MNH 11:00          
Fantastiske Wilzcek! Og det var heldigvis også mavefornemmelser og den samme kærlighed som vi blå-gule har til ham, der blev afgørende i den sidste ende, så han blev hos os.
CAS1977 11:17          
Lækkert, Kamil! Fedt når det er hjertet, der afgør tingene!
1128KBH 12:51          
Ja, det er i sandhed beviset på ægte kærlighed, fællesskab, hjerte og smerte at han fravælger røven af Tyrkiets bedste række, samt klubber fra den næstbedste række i Kina og Sydkorea. Imponerende! Rejs en statue!
CAS1977 13:00          
@1128KBH

Du vurderer ikke, at eksempelvis en asiatisk klub kunne give ham en betydelig bedre løn - og at præcis dette tiltrække mange andre spillere, der så ofte ender på bænken og med splinter i røven...?
1128KBH 13:30          
Nu siger han jo selv, at det var pga. børnene at han ikke tog til Asien. Så det må være fravalg af bunden af Tyrkiet, der er beviset på den store og unikke kærlighedserklæring af hidtil usete dimensioner?
MNH 16:20          
TilfældigenumreKøbenhavn: Gør det meget ondt? :D

Du er godt klar over, at man ikke absolut skal kommentere på et indlæg herinde, ikke sandt? Især ikke et, som intet har med din egen klub at gøre? Vælger du så alligevel at gøre det, så må det fandme forventes at du sætter dig lidt ind i sagerne, for ellers ender det ofte med, at dit indlæg fremstår ret uintelligent.

Hov, se nu dér!
proege 19:05          
CAS1977:
Jeg syntes nu derimod det lyder til at Brøndby har tilbudt den bedste kontrakt, og fordi buddet er fra Asien, så behøver det ikke betyde han er blevet tilbudt guld
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj