Luk

Wilczek og solid defensiv grundlagde BIF-sejr

| Superligaen | 31 kommentarer
Kæk Fisker: 'Hvis han ikke scorer, har vi ikke noget at bruge ham til'
Kaiser og Wilczek sikrer BIF-sejr: Se ALT det bedste fra kampen her
Patrick O. scorer direkte på frispark – 'Graulund: Elendigt af BIF-keeperen'
Brandvarme Wilczek bomber videre – Her hamrer han Brøndby på 2-0
Sviatchenko går fra skurk til helt på 7 minutter – Se målene her
Wilczek og solid defensiv grundlagde BIF-sejr
Foto: Getty Images

Kamil Wilczek scorede to gange, da Brøndby holdt nullet og vandt 2-0 på udebane over Hobro i Superligaen. Hjörtur Hermannsson så rødt i overtiden.

Efter to skuffelser i træk skulle Brøndby søndag aften forsøge at komme tilbage på sporet i Superligaen. Her ventede en ubesejret Hobro-mandskab, der omvendt var på jagt efter klubbens anden sæsonsejr.

Gæsterne havde ændret på to pladser i forhold til det hold, der torsdag blev nedlagt 2-4 af Braga i Europa League-kvalifikationen. Anton Skipper og Simon Tibbling kom ind fra start, hvor Paulus Arajuuri og Mikael Uhre røg på bænken.

Hobro havde foretaget én ændring i forhold til seneste sejr over Silkeborg, hvor Emmanuel Sabbi vendte tilbage til holdet og erstattede Oliver Thychosen.

Den tilbagevendte Hobro-profil startede godt sammen med resten af hjemmeholdet, men begge hold havde svært ved at spille sig frem til de helt åbne målchancer i en livlig åbning.

Rasmus Minor fik en mulighed midt i første halvleg, da Sabbi gik til baglinjen og bankede et hårdt indlæg i boksen. Minor fik hovedet på, men han kunne ikke få kontrol over bolden, der røg langt over mål.

Brøndby noterede sig for første afslutning på kassen efter lidt mere end en halv times spil, da Josip Radosevic gik til et frispark. Jesper Rask var dog på plads i Hobro-kassen.

Det hele var 0-0, da de to hold gik til pause, men den stilling holdt ikke langt ind i anden halvleg.

Hobro startede livligt efter pausen og truede flere gange Brøndby-defensiven med højt pres. Helt farligt blev det dog aldrig. Emmanuel Sabbi var tættest på, da han efter tre minutter forsøgte et saksespark. Det akrobatiske forsøg gik dog et stykke forbi mål.

Farligt blev det dog i den anden ende efter 50 minutter. Simon Hedlund spillede Kamil Wilczek fri med en flot hælaflvering, og den polske angriber var kølig i afslutningen. Han chippede bolden over en fremstormende Jesper Rask og gjorde det til 1-0.

Brøndby fik lidt mere styr på opgøret efter føringsmålet, men de kæmpede stadig med at spille sig frem til chancer mod et Hobro-mandskab, der omvendt heller ikke skabte det store. Tættest på var Anel Ahmedhodzic, da stopperen headede et indlæg udenom målet.

Mikael Uhre blev skiftet ind og var ved at skabe en god chance, da han ved sidelinjen generobrede en bold. Han trak ind i feltet og lagde den bagud til Radosevic, der sparkede fladt mod mål. Skuddet tog en Hobro-stopper og gik over mål til hjørnespark.

Brøndby lukkede kampen med fem minutter igen. Igen var Kamil Wilczek manden bag målet, da Radosevic stak ham i dybden. Fri med Jesper Rask gjorde polakken det til 2-0, som også blev slutresultatet.

Hjörtur Hermannsson fik sit andet gule kort i overtiden og måtte forlade banen før tid. Et lille minut efter fulgte resten af holdkammeraterne efter sammen med de tre point.

For første gang i syv kampe formåede Brøndby at holde nullet og kunne med sejren på 2-0 sætte tre point på kontoen. De ligger nu nummer tre. Hobro indkasserede omvendt sæsonens første nederlag og er nummer otte.


Af Jonas Sand

31 kommentarer

Danos 19:53          
Wilczek skal ingen steder!

Og clean-sheet..wow!
Vierhelte 19:53          
Man troede lige i et kort øjeblik, at MKK havde dømt en kamp uden store kampafgørende fejl, men ak. Minut 93, så skal der selvfølgelig trækkes en udvisning ud af røven. Han er simpelthen den mest uduelige dommer i historien.
JG-FCN 19:53          
BIF har da virkelig ikke råd til at miste Wilczek. Bedst at beholde ham.
HGW 19:53          
Fornuftig kamp, hvor det aldrig blev særlig smukt. Solid defensiv og meget få chancer imod os.

Vildt rødt kort at trække. Der er bare ingen linje og håbløst dømt!
Konsulenten 19:53          
Da er da et af de tyndeste røde kort
g1981 19:54          
der kommer nogle karantæner i det forsvar
Quite 19:54          
1. Hvordan fanden kan man give Hermannsson 2 gange gult på den baggrund? Pinligt og ubegribeligt at den dommer får lov til at blive ved med at dømme i SL.

2. Hvor er det heldigt for fodbolden, at det ikke er alle hold der spiller som Horsens og Hobro. Der ville ikke komme mange på diverse stadions.

3. Retfærdig nok sejr, selvom Brøndbyspillerne lige skulle bruge de første 25 minutter på at komme sig over i torsdags.
Søndag 25. august