Luk

Wilczek om Brøndby: Vil meget gerne vinde

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (21/04)
Bet25 3,20 3,70 2,09
Oddset 3,20 3,85 2,10
bet365 3,30 3,60 2,05

Kamil Wilczek glæder sig over at være tilbage med mål mod Randers, og nu ser angriberen frem til derbyet mod Brøndby, som FCK meget gerne vil vinde, siger han.

Jess Thorup har ikke brugt Kamil Wilczek ret meget i sin første tid som cheftræner i FC København, men mandag fik polakken chancen mod Randers.

I 2-1-sejren viste Wilczek sig fint frem og kom selv på scoringstavlen med målet til 1-1, så det var en glad angriber, der efterfølgende gjorde status på kampen, men også kiggede frem mod næste opgave.

- Det er naturligvis dejligt at være tilbage – samt at score. For det var ved at være længe siden, at jeg sidst scorede her i Parken. Men jeg har kæmpet for at blive klar, og derfor er det selvfølgelig dejligt at vende tilbage, efter en lidt svær periode, med en scoring. 

- Men nu er det vigtigt, at både jeg og klubben fortsætter. Vi skal være klar til de kommende kampe, og på søndag venter os en stor kamp, en kamp hvor vi vil mangle tilskuerne, men også en kamp, som vi meget gerne vil vinde, siger Wilczek ifølge fck.dk.

FCK gæster Brøndby i mesterskabsspillets anden runde på søndag klokken 16.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Tirsdag 20. april