Luk

Willian: Chelsea afviste Barcelona-bud på mig

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Cartagena - Barcelona
Træningskamp (13/11)
bet365 3,80 3,60 1,90
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona lagde efter VM i 2018 et bud på Willian, som Chelsea afviste, fortæller brasilianeren.

Barcelona blev i sommer rygtet interesserede i at hente Willian i Chelsea, men der kom aldrig noget konkret bud på brasilianeren.

31-årige Willian afslører således, at det eneste officielle bud, der har været, var fra Barcelona i 2018.

- Det eneste officielle bud, jeg fik, kom fra Barcelona sidste år efter VM. Barcelona lagde et bud til Chelsea, men det blev afvist, siger Willian til DAZN.

- Det var det eneste tidspunkt, hvor jeg for alvor skulle diskutere sådan noget med min familie, selvom vi virkelig elsker det her i London.

Atletico Madrid blev også meldt varme på Willian, men de lagde altså ifølge hovedpersonen ikke et bud.


Af Sara Margren

4 kommentarer

RobertTheRobber 10:39          
Tænk at man afviste et bud på ca. £50 for Willian.

https://talksport.com/football/394350/chelsea-transfer-news-barcelona-willian/

Han har haft blot én god periode for klubben, i efteråret 2015. Han har altid været hæmmet af, at Hazard har været uendeligt bedre og været holdets foretrukne playmaker, men det er ingen undskyldning for at være så ringe i så lang tid. Hans stop-bold stil har gennem mange år været ulideligt at se på og har bremset alle former for hurtigt opspil.

Derudover kan hans attitude på det seneste blevet uudholdelig. Han slår blandt andet ud med armene når det ikke går hans vej og bliver virkelig ugidelig, især sent i kampen.

Hans løbepensum og evnen til pludselig at trække noget op af hatten har dog gjort, at de fleste managers har brugt ham. Dog har han spillet 13.033 minutter i PrL (ca. 144 kampe) og der er det blot blevet til 30 mål og 34 assists. Ikke gode stats for en angriber/offensiv midt/kant i en klub der har vundet flere mesterskaber i den perioder han har været i klubben. I ChL er statsne lidt bedre, men der har hans mest scoret mål eller assisteret mod gruppens fastelavnstønde (Qarabag, Tel Aviv osv.)

Spilleren man købte i Shakhtar Donetsk blev han aldrig for Chelsea og at man har sagt nej til £50 for en dengang 29-årig mellemvare, er dybt godnat.
BARCAERBEDST 11:07          
Røveren Robert;

Hvis du mener han har haft én god periode, kan du tydeligvis ikke lige manden. Han har været hæmmet af, at Chelsea har været dårlige som klub mens han har været der. Han har været rigtig skidt i medgang, men når det ikke har kørt for holdet har han faktisk været god.

Spilleren man købte i shakthar var venstrefløj, der har i aldrig brugt ham, selvom manden var en frygtindgydende spiller på positionen.
sejr82 14:04          
Han er pissehamrende god for tiden, godt han blev. Eeeeeelsker Willian<3
sacrabosco 14:46          
Ham har jeg altid været bange for at Barca skulle få held at hente. Der må være ret mange bedre bud.
Tirsdag 12. november