LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Willian skaffede jubelbrøl på Stamford Bridge

| Premier League | 20 kommentarer
Franskmænd fører Arsenal til sejr på 2-0 over Chelsea - se begge mål her
Arsenal styrer kampen og udbygger føringen mod Chelsea! Se målet her
Perez scorer til 3-0 for Newcastle - se målet her
Fabian Schar scorer sit andet mål til 2-0 mod Cardiff - se målet her
Schweizer bringer Newcastle i front mod Cardiff i bundopgør - se målet her
Willian skaffede jubelbrøl på Stamford Bridge
Foto: Getty Images
Newcastle var godt med mod Chelsea i lørdagens Premier League-opgør, men en scoring af Willian i anden halvleg sikrede det blåklædte hjemmehold en 2-1-sejr.

Lørdag vendte Rafael Benitez tilbage til sin gamle hjemmebane Stamford Bridge, hvor han skulle forsøge at få sit Newcastle-mandskab til at tage point fra Chelsea, der på det seneste har haft svært ved at tage sejre på deres egen hjemmebane.
 
Chelsea skulle dog hurtig komme på kurs mod de tre point, da David Luiz fra egen banehalvdel udviste fantastisk overblik ved at finde Pedro i dybden, og med stor finesse tog den lille spanier bolden ned og lobbede bolden over den tidligere Esbjerg-keeper Martin Dubravka.
 
Efter scoringen investerede Chelsea dog ikke nok i at score deres andet mål i kampens, og som halvlegen skred frem kom gæsterne bedre og bedre med i opgøret.
 
Først kom Ayoze Perez frem til en pæn mulighed, og med fem minutter igen af første halvleg gik den så ikke længere for Chelsea.
 
Cieran Clark kom nemlig højest på et hjørnespark og med flot teknik fik ireren neglet udligningen ind i nettet i Chelsea-målet.
 
Værterne skulle derfor på ny grave en scoring frem i anden halvleg, hvis de ikke skulle tabe point for tredje Premier League-hjemmekamp i streg.
 
Denne scoring skulle dog også komme efter 12 minutters spil af anden halvleg, da Willian flot fik kørt ind i feltet og drejet bolden karakteristisk ind i det fjerne hjørne uden for Dubravkas rækkevide.
 
Willian var få minutter senere tæt på at blive dobbelt målscorer, men denne gang måtte den brasilianske kantspiller se sit forsøg gå forbi mål.
 
I slutminutterne tog Newcastle initiativet for at nå frem til endnu en udlignende scoring og med to store fyrtårne i form af Salomon Rondon og Joselu på banen, blev der pumpet mange indlæg ind i Chelsea-feltet.
 
De store Newcastle-brød fik dog ikke lagt bolden ind bag Kepa i Chelsea-målet, og derfor kunne værterne i sidste ende beholde de tre point på The Bridge.
 
Næste uge spiller Chelsea en yderst vigtig kamp, når de gæster Emirates Stadium for at spille mod  konkurrenterne og bysbørnene fra Arsenal.

Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener
Fredag 22. marts