LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Willian: Skal gøre det samme som i London

| Champions League | 5 kommentarer
Highlights: Pedro headede Chelsea i FA Cup-semifinalen
Vardy sikrer forlænget spilletid
Alvaro Morata! Chelsea foran mod Leicester i FA Cup-kvartfinalen
FA Cuppen: United, Chelsea og Spurs kæmper for at redde noget af sæsonen
Willian: Skal gøre det samme som i London
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Manchester City
Carabao Cup (24/02)
bet365 6,00 4,50 1,57
NordicBet 5,90 4,65 1,57
Oddset 5,60 4,40 1,55
Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Chelseas Willian ved, der venter en stor opgave mod Barcelona, men tror på chancen for at spille sig videre i Champions League.

Chelsea skal onsdag aften forsøge at spille sig videre til kvartfinalen i Champions League, når holdet gæster Barcelona.

Første kamp endte 1-1, og Chelsea-målscorer fra den kamp, Willian, tror på, at englænderne kan spille sig videre på Camp Nou.

- Vi kommer hertil med respekt for Barcelona, for det er en stor klub med store spillere, men Chelsea er også en stor klub. Vi vil spille en perfekt kamp, som kan sende os videre til næste runde, siger Willian ifølge Chelseas hjemmeside.

- Vi ved, at banen er stor her. Vi skal stå godt sammen og forsøge bedst muligt ikke at lukke mål ind, og samtidig skal vi satse på vores kontraangreb. Vi skal gøre det samme, som vi gjorde på Stamford Bridge, for vi vil videre.

- Vi ved alt om Messi og Barcelonas kvalitet, da har mange dygtige spillere. Vi skal selvfølgelig holde øje med Messi, for han er en stor spiller, som kan gøre, hvad han vil på banen.

Chelsea vandt to af holdets tre udekampe i Champions Leagues gruppespil i efteråret.

Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Hammeren 09:05          
Hvis Chelsea er en stor klub, så venligst spil fodbold som en. I stiller jer på banen ligesom en miniput klub imod et storhold.

Det var godt at vi fik et varsko på at i vil spille på samme måde. Spørgsmålet er om man gider at sætte sig at kigge på en kamp, hvor det ene hold bare står i eget straffesparksfelt og sparker bolden væk.
Kan dog på en måde forstå hvis i bruger den taktik på udebane imod Barcelona, men det er fandenme ikke i orden når i gør det på hjemmebane - heldigvis kiksede det og i bliver nok nødt til at komme frem på banen på et eller andet tidspunkt i aften.
Binde 09:08          
Skulle hilse fra Willian og sige han nok skal tage en snak med Conte om det
bluesfan 10:33          
Synes du, at den første kamp var kedelig? Jeg husker en spændende kamp med chancer i begge ender. Men du har ret, når du siger, at Chelsea skal spille som et større hold. Jeg er Chelsea-fan, og det er da pisse irriterende, at man gang på gang skal sidde og glane på et hold, der pakker sig ned. Der sker bare det en gang imellem, at Chelsea spiller modstanderholdet fuldstændig af banen og leverer spændende og gode kampe. Det sker sjældent, men en gang imellem :D Skal vi ikke håbe, at det bliver sådan en kamp i dag? Lige så snart man ser hvem Conte har inde som angriber, kan man også ret let aflæse taktikken.
Hammeren 10:50          
Den første kamp var møghamrende kedelig. Et hold som ikke ville spille fodbold og et hold som ikke kunne bryde gennem et betongforsvar.
Der var vel ret beset ikke en eneste chance i kampen uden den som Barcelona får foræret ved deres udlignende mål? Bare fordi Willian sparker et par perlespark fra distancen ( 2 på træværket og 1 i mål ) så er det jo ikke regeulære målchancer.

Det er lidt synd at et hold med så mange relativt gode fodboldspillere skal spille på den måde på hjemmebane, uanset modstanderholdet.
Wise1964 16:24          
Hammeren

Efter dit indlæg at dømme kan man kun konkludere at du ikke så kampen eller også er blind ... for at vove påstanden at der ingen chancer var i kampen er en overdrivelse af dimensioner. Havde Chelsea haft tur i den var kampen blevet vundet emd et par mål, men Barca havde desværre dygtigheden på deres side gennem Iniesta og Messi

Chelsea spillede en rigtig fin kamp, hvor kun en personlig fejl skaffede Barca uafgjort - desværre nok et resultat som gavner Barca betydeligt mere i aftenens kamp end den gavner Chelsea og den måde de skal angribe kampen på.

Men det bliver nok alligevel spændende i aften - forhåbentlig punkterer Barca ikke kampen tidligt.

Men du har ret i at Chelsea ikke skal spille som et middelmådigt hold som mod City, hvilket var en skandale af de helt store ...

Mvh en Chelsea fan
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar