Luk

Willian tror på titel for fjerde sæson i træk

| Premier League | 0 kommentarer
Willian tror på titel for fjerde sæson i træk
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Valencia
Champions League gruppe H (17/09)
bet365 1,83 3,60 4,33
NordicBet 1,87 3,85 4,35
Oddset 1,82 3,70 4,30

Chelsea-brasilianeren Willian tror på, at Chelsea kan hente et trofæ for fjerde sæson i træk , selvom klubben ikke har kunne forstærke sig grundet et transferforbud.

De seneste tre sæsoner har budt på et trofæ for Chelsea, og den stime tror Chelsea-brasilianeren Willian på kan fortsætte i indeværende sæson.

Det gør han, selvom Chelsea ikke har kunne forstærke sig og samtidig har mistet flere profiler, for Chelsea er fuld af lovende spillere, siger den 31-årige kantspiller til Sky Sport.

- Jeg tror, Chelsea kan vinde nogle titler i år. Jeg ved, det bliver svært at vinde en titel i år, det er det altid, siger Willian og fortsætter.

- Det er svært, når man mister spillere som David Luiz og Eden Hazard, men vi har nogle unge spillere med høj kvalitet, som kan forbedre sig meget og i fremtiden være nogle af de bedste spillere i ligaen. Jeg synes, vi har et stærkt hold.

- Chelsea er en stor klub, og trøjen har en vægt. Når Chelsea er med i en turneringen, er klubben det for at vinde. Det kommer hverken an på spillere eller trænere – hvert år vil vi vinde noget, og det kan vi gøre igen i år, tror jeg.

Sidste sæson vandt Chelsea Europa League, i 17/18 var det FA Cup og i 16/17 blev Chelsea engelske mestre.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 15. september