Luk

Wind afskriver ikke guld: Men ser svært ud

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Jonas Wind vil ikke afskrive FC København i mesterskabskampen, men han erkender, at holdet har et okay hul op til topholdene.

FC København hentede en hårdt tilkæmpet 3-2-sejr over AaB i onsdagens forårspremiere og halede en anelse ind på FC Midtjylland og Brøndby, der spiller torsdag.

FCK-angriber Jonas Wind tænker ikke på guldkampen lige nu, men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil vinde mesterskabet, selvom det ser svært ud.

- Til at starte med er det at vinde så mange kampe som muligt. Vi har et okay hul op til de øverste hold, så jeg vil ikke sige, at det er det, vi tænker på lige nu, siger Jonas Wind.

- Men jeg vil da gerne ud og vinde guld, selvom det ser svært ud. Det skal jeg ikke lægge skjul på.

- Jeg føler, at hvis vi spiller op til vores bedste, har vi holdet til at skrabe rigtig mange point sammen, og så må vi se, hvor langt det så rækker.

Første halvleg var noget pis
FCK var bagud 0-2 mod AaB, men fik i anden halvleg vendt kampen på hovedet og vandt 3-2. Sådan et comeback betyder meget for moralen, mener Wind.

- Det betyder rigtig meget, og den måde, vi vinder på, er rigtig fed. Det er en stærk mentalitet af hele holdet. Den første kamp i foråret er vigtig, også fordi vi skal ud og jagte i den her forårssæson.

Hvad tænkte du i pausen?

- Jeg tænkte, at det var noget værre pis. Det var sådan en kamp, hvor der ikke var nogen af holdene, der havde noget særlig kønt spil, men AaB var dygtigere end os til at vinde 50/50-boldene.

- De fedtede mål, som egentlig ikke var nogen chancer, var ærgerlige, og vi lavede nogle dumme personlige fejl, men vi bevarede troen på det.

- Vi er før ikke kommet særlig godt ud til sæsonen, men vi kan vende kampe, og det beviste vi rigtig flot i dag (onsdag, red.).

Hvor synes du, truppen står lige nu?

- Jeg synes, vi har et rigtig godt hold, og vi skal ud og prøve at vinde alle kampe. Det er den måde, vi går ind til hver kamp på, uanset hvem vi møder.

- Det, synes jeg, vores kvalitet på holdet berettiger til. Det har vi desværre ikke fået bevist igennem hele sæsonen, men nu må vi prøve at kigge fremad og jagte, så vi kan vise, at vi er bedre, end der vi har ligget i tabellen.

FC Københavns næste opgave i Superligaen er en udekamp mod AC Horsens.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

13 kommentarer

CopenhagenSaint 13:12          
18 kampe tilbage og pt 4 point op.... tænker det er muligt ;o)

Forza FC
Bløde babser 13:13          
Syv efter FCM i aften må man formode.
MadsThomsen 13:23          
Som den klub FCK er, så skal de jo tro på, og gå efter mesterskabet så længe det er muligt - længere efter er man jo trods alt heller ikke. Det må ligge i FCKs DNA at man jagter det.

Omvendt vil jeg som FCM´er blive stærkt skuffet hvis FCK formår at hente os. Men den udvikling FCM har været igennem de sidste par år, så må og skal 7 point simpelthen være for meget. FCM skal simpelthen have kvaliteten og isen i maven til ikke at sætte 7 point over styr.
Bløde babser 13:31          
Enig, Mads.

Coronaen har givet FCM en unik situation, hvor man har haft mulighed for at holde på et mesterhold og gøre et stærkt hold endnu stærkere ved at give dem kontinuitet.
Normalt bliver et mesterhold splittet og rippet for deres bedste spillere, hvorfor de starter næste sæson på at lavere niveau.
Det gør at FCMs hold med 7 points forspring til FCK mest er deres egen største fjende. De skal blive for selvtilfreds og mætte og dø på motivationen, hvis ikke de skal tage rigeligt med point til at holde FCK bag sig.

FCK skal jo minimum vinde 2/3 indbyrdes kampe for at have en chance. Det skal de selvfølgelig også tro på og gå efter. Det er trods alt ikke Man Utd de er oppe mod. Men det bliver utroligt svært.
bruger 147087 13:52          
Intet er umuligt. Tror ikke FCM får det nemt i aften.
Nightmaremoon99 13:54          
Syv efter FCM i aften må man formode.

I første runde blev den formodning gjort til skamme
Det KAN ske igen
Ingen fodboldkampe vindes på papiret eller før slutfløjt
Pantic 14:04          
Nederlag til de gule og de sorte i aften, så er alt åbent igen.

Kampen i går, fortalte dog - at der fortsat er lang vej. Det højeste niveau er højt, det laveste niveau er tilsvarende lavt. Og med de store udsving - bliver man ikke mester.
Lørdag 27. februar