Luk

Wind: En kamp vi skal vinde ti ud af ti gange

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Jonas Wind og FC København måtte søndag nøjes med 1-1 ude mod SønderjyskE i 3F Superligaen, men det er ellers en kamp hovedstadsklubben bør vinde altid, mener angriberen.

FC København havde alle tiders mulighed for at hente lidt ind på FC Midtjylland i toppen af 3F Superligaen, da FCM tidligere søndag havde sat point til på udebane mod FC Nordsjælland.

Men det lykkedes ikke hovedstadsklubben at udnytte, da de spillede 1-1 på udebane mod SønderjyskE, som ligger næstsidst i rækken.

Det ærgrer af gode grunde københavnerne, og Jonas Wind forklarer da også efterfølgende, at kampen skulle have været vundet, selvom det ikke var holdets bedste præstation i år.

- Jeg synes egentlig, at vi starter godt og spiller fint, får nogle gode angreb, men mangler lige at få sat den store chance op, siger Wind efter kampen. 

- Det formår vi ikke helt, men er bedre end SønderjyskE hele kampen igennem og skal vinde sådan en kamp, selvom vi ikke spiller op til vores bedste, udtaler Wind.

- Det er en kamp vi skal vinde gerne ti ud af ti gange, men sådan er det desværre ikke altid. Vi har chancerne til det og skal vinde sådan en kamp, selvom vi ikke spiller prangende.

I kampens døende minutter havde Wind selv chancen for at afgøre sagerne, da FCK havde fået tildelt straffespark. Ulig hans gode statistik brændte han dog.

- Jeg føler, at det er noget med min støttefod, jeg ikke formår at få sat helt rigtigt. Jeg kommer lidt for langt tilbage og får ikke sat støttefoden rigtigt og kan mærke med det samme, da jeg rammer den, at den ikke er helt god.

Wind holder dog hovedet højt trods afbrænderen.

- Men det kan ske for selv de bedste at brænde, og det skete for mig i dag, forklarer Wind om det misbrugte straffespark.

FCK ligger dermed fortsat nummer to i tabellen efter FC Midtjylland.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

6 kommentarer

MechaStreisand 15:12          
Hvad snakker manden om xD De blev spillet ud af banen i første halvleg og var heldige med pausestillingen.
Slettet(222235212210) 15:23          
tag dine farvede briller af.. Sønderjydske havde jo absolut ingenting i den kamp. FCK var nu ikke meget bedre, men at påstå at FCK blev spillet ud af banen er jo latterligt dumt
7000 FCF 15:46          
DetNyeMig. Du bruger åbenbart selv farvede briller. FCK startede godt, men efter ca 10 min, og resten af 1. halvleg står der da SE på kampen, og også fine chancer. I 2. halvleg overtager FCK spillet, uden at det dog giver de store chancer, udover målet, og det brændte straffe, så et meget retfærdigt resultat, set over hele kampen. At Wind mener de dominerer hele kampen, må skyldes manglende overblik, når han selv er på banen. Syntes faktisk Boilesen ramte plet med hans analyse efter slutfløjt.
Sønder J. 15:47          
Fordi man spiller fodbold - behøver man ikke have forstand på fodbold....Det har Wind hermed bevist!
Arrogant og virkelighedsfjern udtalelse!
Duknukem 17:52          
Bare fordi man har et stort hoved behøver man ikke være klog.
Alle Achtung 13:18          
at påstå at FCK blev spillet ud af banen er jo latterligt dumt
næsten på højde med
Sønderjydske havde jo absolut ingenting i den kamp.
Mandag 6. december