Luk

Wind: Forventer at blive solgt til sommer

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC København
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 6,00 4,40 1,54
Oddset 6,10 4,20 1,55
bet365 6,00 4,50 1,50

Jonas Wind regner med, at han til sommer bliver solgt fra FC København og siden tørner ud i en større liga end den danske.

Jonas Wind har over de seneste sæsoner været en stor profil for FC København, og flere gange har han da også været rygtet væk fra klubben.

Det er som bekendt endnu ikke sket, men Wind har en forventning om, at han er i gang med sin sidste sæson i FCK for nu, da han regner med at blive solgt til sommer.

Det siger Jonas Wind til Eurosport.

- Jeg kunne godt forestille mig, at det er tidspunktet, jeg skal prøve mig selv af. Og det tror jeg også, at klubben er med på, efter jeg har haft en del år i klubben og forhåbentligt kan slutte af med et mesterskab. Så må vi se, hvad det bliver til på den tid, men jeg kunne godt forestille mig det, siger han til Eurosport.

Jonas Wind forlængede for godt et år siden sin kontrakt med FC København, og her var det forventningen, at han skulle blive i FCK i hvert fald to år.

Den plan blev lagt med Ståle Solbakken, og Jonas Wind har endnu ikke drøftet planen med den nye sportsdirektør Peter Christiansen, men han har ingen stress.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

31 kommentarer

Dollefin 10:45          
Forstår simpelthen ikke ideen i at det skal ud offentligt… det kan da kun presse prisen ned…
Harder2000 10:52          
Wind er virkelig en interessant case.

Fantastisk overblik, super stærk til at holde i bolden, fremragende pasningsfod, godt skud og god placeringsevne ... men voldsomt manglende antrit og fart.

At PC kalder det et latterligt skambud med 50m vil jo indikere at de ser et potentielt Daramy klasse salg, noget som man tidligere har udtalt sig om offentligt (100m+).

Kan han virkelig gå for så meget?

Han bliver 23 år i februar og har vist stærke takter og rigtig godt potentiale.. men Dreyer var også 23 og en fantastisk fodboldspiller der gik for 52m og så er der altså langt til 100m for Wind.

Bliver spændende at følge men der skal virkelig nogle voldsomme præstationer til før at han bør ryge over 75m imo..
Kasadin 10:55          
Hvis han bliver topscorer i suppen og spiller godt i Europa, kan han vel snildt gå for samme sum som Daramy. Han er bare en lidt atypisk angriber, så der er nok ikke ligeså mange bejlere, som til en stor bomber ala Corner.
SnurreJensen 11:02          
Jeg tror også det spiller ind at Wind scorer mål på A-landsholdet mens Dreyer ikke har fået debut (endnu?)
09043428 11:10          
Jonas Wind har brug for nye udfordringer hvis han skal udvikle sig yderligere. Det bliver spændende at se hvor langt talentet kan række til, når han kommer afsted.
Hvor meget forventer FCK at få for ham?
Jeg kunne forstå at 50 mio kr er et skambud. Er det forventet at prisen ligger omkring 75 mio kr.?

Jeg kan ikke umiddelbart se italienske, spanske eller tyske klubber byde så meget for ham. Hoffenheim købte Robert Skov for 75 mio kr. men det var også efter at han bombede i superligaen, og at hans hestespark af en spidskompetence gjorde ham brandvarm. Wind har ikke samme særprægede spidskompetencer der skiller ham ud.
Engelske klubber kunne sagtens købe ham for hvad der er småpenge for dem. Jeg har dog svært ved at se ham være en forstærkning for PL klubber. PL er en svær liga og især som angriber kræver det stor kvalitet at slå til. Brentford er for Wind nok den bedste mulighed da de med den danske forbindelse har større tillid til ham.
En topklub i Belgien eller Holland ser jeg som en bedre løsning for Winds udvikling end en bundklub i top 4 liga. Vil de være villig til at betale 75 mio kr.?
AC2021 11:26          
Måske kan han overtales til at blive, hvis ledelsen lige får sendt den fyrings SMS afsted til Thorup.
bpg100 11:27          
75 mio for en angriber der scorer 60-70% af hans mål på straffe er jo helt væk. Ja han har nogle ting han er god til så som sikker på bolden med mere, men som Harder2000 skriver ingen fart og det skal man have hvis man skal spille angriber i PL. Jeg kan ikke forstå alle dem som går så meget op i at han jo er landshold spiller for han har jo ikke vist nået på landsholdet der er vær at råbe op om.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober