Luk

Wind: Godt modsvar - momentum ikke smidt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Jonas Wind er godt tilfreds med, at FC København fik svaret tilbage på to nederlag i streg og mener ikke, at holdet har smidt momentum.

Fire sløje dage bød på nederlag til FC Midtjylland og Nykøbing FC for FC København. 

Derfor var der lagt i kakkelovnen til revanche for københavnerne, der søndag gæstede FC Nordsjælland.

Og den revanche fik de med en overbevisende 5-1-sejr, hvilket Jonas Wind efterfølgende var godt tilfreds med. 

- Det var et godt modsvar. Vi har været skuffet over vores to seneste præstationer og resultater. Det handler om at ‘bounce back’, og det gjorde vi på flot vis og vandt 5-1, forklarer FCK-angriberen, der følte, at der skulle bevises nogle ting:

- Jeg følte egentlig ikke, det var noget, vi italesatte så meget, men vi vidste godt, at vi skulle ud at bevise noget og vise, at vi kunne finde tilbage til vores vanlige niveau. Vi skulle have en sejr, og der var ikke andet, der talte. Vi vandt med en rigtig god præstation, så det var et godt modsvar at komme med. 

Efter nederlaget mod Nykøbing FC sagde Nicolai Boilesen, at han følte, at momentum var væk, mens cheftræner Jess Thorup talte om, at sorte skyer havde trukket ind over FCK.

Så hårdt vil Jonas Wind ikke trække det op. 

- Jeg synes, man skal passe på med at sige, at alt er smidt i vasken. Selvfølgelig har det været rigtigt dårligt og uacceptabelt, at vi røg ud mod Nykøbing i pokalen. Det er ikke okay. Vi skal huske på, at vi spillede omkring 15 gode kampe inden da.

- Momentum er en vigtig ting, og jeg føler ikke, det er noget, vi har smidt på jorden. Selvfølgelig var det utilfredsstillende, men mod FCN viste vi god moral på det, der kan være en svære udebane. Det kan vi ikke klage over, lyder det fra Wind. 

FC København møder torsdag Lincoln Red Imps fra Gibraltar på hjemmebane i Conference League. 

 

 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

AC2021 11:23          
Så når nu vi blev ydmyget i et fyldt parken imod den eneste reelle modstander til mesterskabet, så var det et fint comeback at vinde stort i Farum?

A little too little too late! THORUP RAUS!!
Kalibr 13:07          
Vi blev sgu da ikke ydmyget. Et nederlag er ikke pr automatik en ydmygelse.. Måske du bare skulle finde en anden klub når nu din loyalitet ikke rækker til mere..
Pep Guardiola 15:00          
Det var ikke en ydmygelse i Parken og selv hvis det var så ja, så er en storsejr i Farum i runden efter den bedste måde at komme tilbage på. Forudsætningen for Winds pointe om et comeback er jo for filan netop at der er noget at komme tilbage fra. A little to late giver ikke mening i konteksten at det er et comeback.
AC2021 17:55          
@kalibr
Vi blev sgu da ikke ydmyget. Et nederlag er ikke pr automatik en ydmygelse.. Måske du bare skulle finde en anden klub når nu din loyalitet ikke rækker til mere..
11 mod 10 i et fyldt parken i over en time og alligevel nederlag. Hvad vil du så kalde det hvis ikke det er ydmygende???

Og hvad fanden bilder du sig ind og stille spørgsmålstegn ved min loyalitet? Jeg gætter på jeg har holdt med klubben længere tid end du har levet grønært, så flad du bare lidt ud!
Jeg er loyal mod klubben, ikke imod Sejrs kup regime, der med hans boytoy william quisling, fik udskiftet en ægte FCK legende og placeret sin nikkedukke Thorup. Som nu er igang med at udrydde FCK DNA`en og slette alle de værdier som den her klub er bygget på.
Så måske skulle du finde dig en anden klub, hvis du foretrækker en klub der IKKE har FCK DNA.
Pep Guardiola 13:21          
11 mod 10 i et fyldt parken i over en time og alligevel nederlag. Hvad vil du så kalde det hvis ikke det er ydmygende???
Et nederlag og en ringe præstation? Hvis det at tabe med 1 mål er en ydmygelse, mand i overtal eller ej, så kan man jo nærmest ikke tabe uden det er en ydmygelse? Du devaluerer ordet når du smider det om på den måde. 4-0 og 4-1 kampene på heden var ydmygelser.
Så måske skulle du finde dig en anden klub, hvis du foretrækker en klub der IKKE har FCK DNA.
Af nysgerrighed, hvad er FCK-DNA for dig? Foruden Ståle tydeligvis… Umiddelbart skulle man jo tro at " boytoy william quisling", ham med flest kampe nogensinde for klubben, var rundet af det, men skal jeg forstå at det ikke er tilfældet?
Dertil et lille tip. Det er en anelse svært at tage dig seriøst som en voksen debatdeltager når du insisterer på at bruge ord som "grønært" og "boytoy" blot fordi du er uenig med vedkomne.
Lørdag 23. oktober