Luk

Wind med FCK-milepæl: Jeg er meget stolt

| Conference League | 21 kommentarer

Jonas Wind scorede torsdag aften to mål i sin kamp nummer 100 for FC København, og den danske landsholdsangriber er meget stolt over milepælen.

FC København fik torsdag aften en god indledning på deres europæiske eventyr i Conference League, da de kunne tage hjem fra Slovan Bratislava med en 3-1-sejr i bagagen.

FCK havde dog svært ved at få det imponerende spil til at fungere på en meget svær bane, men de var det bedste mandskab, hvis man ser på samtlige 90 minutter.

Det fortæller Jonas Wind, som scorede to mål i kampen, på torsdagens pressemøde.

- Det var en lige kamp på en svær bane. Det er svært at spille den smukkeste form for fodbold på denne bane, men det var det samme for begge hold. Overordnet set var vi det bedste hold, men det var en svær kamp. 

- Vi var kyniske og gode i forsvaret, hvor vi ikke tillod mange chancer. Og i offensiven var vi farlige, når vi fik chancen, og vi scorede tre mål, så det var en fortjent sejr, udtaler Jonas Wind

Wind havde dog endnu mere at fejre torsdag aften, da han også blev noteret for sin 100. kamp i FCK-trøjen, og det er en stor ting for den danske landsholdsangriber.

- Det var en fantastisk følelse, men det vigtigste var at få sejren og ikke at tænke for meget på mig selv og min kamp nummer 100.

- Efter kampen var det dog en stor ære, og jeg er meget stolt over at få min kamp nummer 100 og være en del af en sejr med holdet, det er det vigtigste. Men selvfølgelig er det en stor ting for mig, og jeg er meget stolt, siger Jonas Wind.

22-årige Jonas Wind står i denne sæson noteret syv mål i 13 kampe i alle turneringer for FC København.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober