Luk

Wind om AGF-dyst: Var en hårdt spillet kamp

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Jonas Wind medgiver, at kampen mod AGF var hårdt spillet, men sejren giver et rygstød til bedre tider, siger FC København-angriberen.

FC København hentede søndag en vigtig 1-0-sejr ude over AGF, og det var med Jonas Wind som matchvinder.

Angriberen scorede på straffespark, og han er enormt glad for både målet og de tre point.

- Det føles rigtig godt. Det er skønt. Det har været en hård sæsonstart, så det var tiltrængt at få tre point. Nu må vi lægge den dårlige start bag os, og det var en god sejr at få, siger Jonas Wind og tilføjer om sit mål:

- Det var rigtig dejligt at se den gå ind. Det betyder ikke så meget, hvordan den går ind, men bare jeg scorer. Det blev den måde i dag (søndag, red.).

Det kan være det skal til at hedde 'en Wind' i stedet for 'en Panenka'?

- Haha ah, det tror jeg ikke helt endnu. Der er også en Ramos i Real Madrid, der laver en del af dem. Ham skal jeg nok lige slå, før at det kan blive min, siger Wind med et smil.

En hårdt spillet kamp
Søndagens kamp mod AGF bød på to røde kort, ét til Nicolai Poulsen og ét til Mikkel Kaufmann.

Jonas Wind medgiver, at det var en hårdt spillet kamp.

- I det første kvarter føler jeg, at vi måske spiller fodbold i fem minutter, hvor resten gik med dommerkendelser, VAR og frispark. Det var nok ikke en køn fodboldkamp, men sådan er det nogle gange.

- Der var masser af fight, og vi ved, hvad AGF kommer med på hjemmebane. Det skal man stå imod, og det synes jeg, at vi gjorde flot.

- Det var en hårdt spillet kamp. Vi kæmpede godt og lod dem snakke en masse, men vi vandt og fik håneretten, siger Wind.

FC København ligger nummer ni i 3F Superligaen, men københavnerne skal længere op i tabellen, inden efteråret slutter, fastslår Wind.

- Det gør vi jo ikke, hvis vi kigger på tabellen lige i øjeblikket, men det skal vi nok gøre, jo længere frem vi kommer.

- Det var et fint statement at sende, at vi kan vinde her på en svær udebane. Det er en god sejr, og vi skal længere op i tabellen, inden vi går på ferie, siger Jonas Wind.

Jonas Wind er oppe på tre Superliga-mål i sæsonen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren
Tirsdag 24. november