Luk

Wind om Bologna-rygte: Lidt mærkeligt

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Bologna - Cagliari
Serie A (31/10)
Oddset 1,95 4,10 3,65
bet365 2,00 3,75 3,40

Jonas Wind læste selv Bologna-rygtet hjemme i solen, og det skal han lige vænne sig til, men FCK-angriberen har ikke travlt med at komme til udlandet, fastslår han.

For et par dage siden skrev det italienske lokalmedie Il Resto del Carlino, at Bologna var interesseret i FCK-angriber Jonas Wind.

Dét rygte læste den 21-årige angriber derhjemme, og det er mærkeligt at være genstand for den slags, siger han.

- Der er jo en del af det. Jeg skal vænne mig til, at rygterne florerer, men det var da lidt mærkeligt at sidde derhjemme i solen og læse om det med Bologna. Men det tager jeg stille og roligt, siger Wind med et smil til Ekstra Bladet.

Jonas Wind fastslår samtidig, at der kan gå nogle år, før han skal til udlandet, for han har ikke travlt.

- Udlandet tiltaler mig da, men der kan sagtens gå nogle år. Jeg har slet ikke travlt. Jeg har ingen præferencer. Der er mange ligaer, der rykker i øjeblikket, siger han til avisen.

Jonas Wind er foreløbigt med i truppen, der søndag flyver til Köln for at møde Manchester United i mandagens kvartfinale i Europa League.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

14 kommentarer

Hamdenseje18 10:15          
Bliv du bare i hovedstaden til du er 23-24! Et par år en i mellemstorklub, så laver du monster skiftet til en af verdens bedste klubber inden du er 26!
Malresi 10:39          
Lidt flyfuckery: 24 + et par år må være mere end "inden 26"... men ja - han er jo et fint aktiv for FCK, men han skal vel reelt set også præstere over en længere periode. Den skadesrotation han er på nippet til at havne i skal overkommes og det er nok nemmere i vante og mindre krævende rammer end Serie A eller lign. Med det sagt er han en spændende spiller, der kan komme til en af de store ligaer... men ser ham ikke lige spille for en af verdens bedste klubber i fremtiden. Omvendt kan der jo komme en ny "Braithwaite".
Tanken 10:50          
Han er nok den spiller man som FCK fan bør være mest bange for at miste. Mit bud er han er solgt indenfor det næste år. En større klub i Tyskland, Italien Frankrig, måske endda Ajax så man har Holland med ville nok være det bedste for ham. Man må alligevel forvente et ekstra skridt fra Superligaen til en topklub hvis det er målet, og spillere som kommer direkte fra Superligaen til Premier Leauge har floppet hver eneste gang de seneste år.
Hamdenseje18 10:52          
Nu kan det godt være at jeg er farvet! Men jeg ser ham som det største angrebstalent Danmark har haft de sidste 30 år! Enig i at skader kan ødelægge det for ham, men han har så meget kvalitet i spillets facetter, undtagen lige farten.
SotD 11:49          
Det er noget farvet ja. Bendtner, Jon Dahl og Ebbe Sand er han nok næppe forbi, ligesom Dolberg jo også er interessant i den pulje.
saxet 11:56          
@hamdenseje18
Enig i han er et stort talent, men når du sætter den til de sidste 30 år, så er der godt nok et par stykker der var rigtig store. Fx: For knap 30 år siden var Brian Laudrup samme alder som Wind i dag. At Laudrup så nok burde have fået mere ud af sit talent, er en anden sag.
jeppe!rfc 11:59          
Jeg har virkelig store forventninger til Jonas Wind. Jeg tror han kan blive en større angriber end Cornelius. Han har lidt af det hele og læser spillet utrolig godt. Han er en god opspil station og skal ikke selv have meget plads for at gøre ondt på modstanderen. Jeg håber virkelig han tager et år mere i FCK og at han kan holde sig skadefri. Han mangler stadig at vise sig selv frem over en hel sæson.
Onsdag 28. oktober
Tirsdag 27. oktober