Luk

Wind om N'Doye og Wilczek: Forskellige typer

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC København
Superligaen Grundspil (27/09)
Bet25 4,20 3,90 1,84
YouBet 4,45 4,05 1,77
Oddset 4,30 3,95 1,77
bet365 4,50 3,75 1,75

Jonas Wind er ikke meget for at sammenligne sin nye angrebsmakker Kamil Wilczek med sin tidligere makker Dame N’Doye. De to spillere er forskellige, men begge har smag for mål.

Jonas Wind har i FC København fået sig en ny makker i front, da Dame N’Doye er skiftet ud med Kamil Wilczek.

Wilczek startede sæsonen strålende med to kasser mod OB i en ellers sløj FCK-kamp, men Wind er ikke meget for at sammenligne hans nuværende makker med sin tidligere makker, der var kendt for sin målscoring.

Det fortæller Jonas Wind, som dog har store forventninger til samarbejdet med Wilczek.

- Jeg synes, samarbejdet med Wilczek er fint. Mod OB var det ikke en god kamp for mange af os, men han lavede to kasser og er skarp foran kassen. Vores relation ser fin ud til træning og jo flere kampe, vi får, jo bedre, bliver relationen mellem os, så det skal nok blive super fint, siger Wind til bold.dk og fortsætter:

- Vi kæmper hårdt for at finde ind i et godt partnerskab sammen, og det kommer jo mest ved at lykkes på træningsbanen, og selvfølgelig også kamp.

- Man skal passe på med at sammenligne Wilczek og N'Doye så meget, det ser jeg ingen grund til. Det er to forskellige spillere og Wilczek er ny i truppen og skal lære det hele at kende.

- For N’Doye sad det hele på rygraden i forhold til at spille i FCK, og det lykkedes godt for os, da vi spillede sammen. Men jeg er sikker på, det nok skal blive godt med Kamil. Han skal selvfølgelig ind i det, men fik en god start.

- Det er to forskellige typer, men ens for dem er, at de kan lave mål.

Fischer: Wilczeks mål eneste positive mod OB

FCK-profilen Viktor Fischer er godt tilfreds med det, han har set fra Kamil Wilczek indtil nu.

- Han er en farlig mand i boksen, og det eneste positive, der kunne tages med fra OB-kampen, var, at Wilczek kom på tavlen to gange, og det kommer til at betyde meget for os, siger Fischer til bold.dk og fortsætter:

- Kampe som dem i Odense skal helst holdes til 0-0 ved pausen, og så skal en type som ham blandt andet sparke den ene eller halvanden chance, der kommer i en dårlig kamp, ind. Det var dejligt at se, han var super skarp dybt inde i en kamp, der egentlig var spillet. Den fik pludseligt liv igen på grund af ham.

- Det har været meget positivt at få ham ind, og så skal han bare lære at gå med holdet i presset.

Fischer fortæller desuden, at Wilczek er gået strålende ind i omklædningsrummet, hvor han med en høj seriøsitet og professionalisme er faldet godt til.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård
Søndag 27. september
Lørdag 26. september