Luk

Wind om nye idéer: Ikke en kæmpe revolution

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,26 6,00 11,00
bet365 1,33 5,00 8,50

Jonas Wind fortæller, at FC Københavns midlertidige trænerteam har medført nye idéer til spillet, men der bliver ikke tale om en revolution.

Jonas Wind vendte for nyligt tilbage til FC København efter en landskampspause, hvor han fra afstand selv kunne følge med i fyringen af Ståle Solbakken.

Til FCK's hjemmeside fortæller han, at det var mærkeligt ikke at være sammen med FCK-kollegaerne, men siden har han oplevet god energi i FCK-truppen.

- Det er første gang, jeg oplever en trænerfyring, så det var lidt mærkeligt ikke at være sammen med de andre på 10’eren.

- Man oplever det hele lidt på afstand og hører lidt fra nogle af de andre. Men jeg var tilbage i går, og der var en god energi i truppen, og træningen så også god ud, siger han og fortsætter om det nye trænerteams idéer:

- Trænerteamet er kommet med ny inspiration og lidt nye ideer til vores spillestil, så jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til AaB-kampen i morgen.

- Jeg vil selvfølgelig ikke røbe de nærmere taktiske overvejelser, men vi går ikke fra den ene yderlighed til den anden. De kommer med lidt nye ideer, som bygger videre på vores normale spillestil, men det bliver ikke en kæmpe revolution.

FC København tager imod AaB i Parken søndag.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård
Mandag 26. oktober