Luk

Wind om vintersalg: Er åben for et skifte

| 3F Superliga | 68 kommentarer

Jonas Wind regner også med at være FC København-spiller efter nytår, men han åbner dog op for, at et skifte kan komme på tale, hvis det rigtige bud kommer.

Jonas Wind har gennem flere sæsoner været en af FC Københavns helt store profiler, hvor han i denne 3F Superliga-sæson har nettet seks gange i 16 kampe.

Der har dog været snak om, at Wind muligvis snart skal videre fra den danske hovedstad til fordel for et eventyr i udlandet, men det bliver nok ikke i det næste transfervindue.

Wind regner nemlig med at blive i klubben, men åbner dog også op for, at alt jo kan ske i fodbold.

- Ja, det regner jeg med. Man kan selvfølgelig aldrig sige aldrig i fodbold. Det er jo lidt af en kliche, men man ved jo aldrig, hvad der kan ske. Jeg regner dog med det.

- Nu må vi se, hvad der kommer, og om der overhovedet kommer noget. Men som jeg tidligere har sagt, så er jeg åben for et skifte, hvis det rigtige tilbud kommer, som passer klubben og jeg. 

- Nu er jeg FCK-spiller, og det regner jeg også med at være efter nytår, men det må vi se på.

Har der været nogen bud i den seneste tid?

- Nej, det har der ikke, udtaler Jonas Wind efter sejren over AaB.

22-årige Jonas Wind har kontrakt med FC København frem til sommeren 2025.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen

68 kommentarer

Kimbkristensen 16:52          
Tænker ikke det bliver et specielt stort beløb de får ind for Wind, når/hvis de får ham solgt.
Han skulle have været afsted for 1,5 - 2 år siden, hvis prisen skulle have været noget at råbe hurra for. Han var et stort talent der blev lidt for middelmådig i suppen mens alderen også bliver mindre attraktiv i forhold til de store penge der var udsigter til.
Aarhus-Zapp 16:53          
Uha, tænk engang FC kunne have skibet ham afsted for 100m.. han har godt nok ikke spillet op til den værdiansættelse det her efterår
yeppes 16:59          
Gad vide, hvor langt han kan drive det i forhold til interesserede klubber og ligaer. Umiddelbart vil jeg mene, at han scorer for lidt, hvilket altid hæmmer interessen, men til gengæld har han overblik og teknik til mere end Suppen. Måske Frankrig, Holland og Belgien kunne være en passende destination.
kampito 17:00          
Jeg tror tiden er moden til at Jonas Wind skal ud og prøve noget andet, hvis han skal tage de næste udviklings skridt i karrieren.
Der er nok ikke nogen der vil betale 80-100 mill. for en angriber der har nettet 6 gange på en halvsæson, hvoraf flest på straffe.
Jeg kunne godt se Wind i en midterklub i Bundesligaen..
Udafkommunen 17:02          
Han er stadig kun 22 år og landsholdsspiller. Men jeg er enig i at hans niveau er faldet, så det er nok ikke et ønske beløb han ryger for hvis det endelig er. FCK skulle nok have smedet mens jernet var varmt, men scorer han 10 mål + i næste halvsæson, vil han nok hurtigt være interessant for mange klubber. Han har jo tydeligvis kompentencer, han er bare blevet lidt mere anonym.
Taco mix 17:13          
Spørgsmålet er vel også hvor længe han bliver ved med at være landsholdsspiller?
zumbach 17:25          
Slet ikke målfarlig nok. Desuden er han alt for langsom til at kunne begå sig i de store ligaer
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar