Luk

Wind: Tager gerne favoritværdigheden på os

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

FC København - Lincoln Red Imps FC
Europa Conference League Gruppe F (30/09)
Oddset 1,06 11,00 30,00
bet365 1,07 10,00 29,00

FC Københavns Jonas Wind har intet problem med at påtage sig favoritværdigheden til søndagens Superliga-opgør mod Silkeborg IF i Parken, fortæller angriberen.

FC København startede den nye sæson af 3F Superligaen ud med et 2-2-resultat på hjemmebane mod AaB.

Søndag skal løverne så forsøge at hente sæsonens første ligasejr, når oprykkerne fra Silkeborg IF gæster Parken.

Inden opgøret er hjemmeholdets Jonas Wind ikke bleg for at påtage sig favoritværdigheden, siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi tager gerne favoritværdigheden på os, for vi spiller hjemme i Parken, og der skal vi være dominerende.

- Silkeborg spiller en rigtig god omgang fodbold, og vi kommer ikke til at få noget foræret, så vi ved, at vi skal bringe den rigtige intensitet ind i kampen. 

- Der har været rigtigt mange gode elementer både mod AaB og Torpedo, men målet søndag er selvfølgelig både at vinde og skabe en god, samlet præstation gennem hele kampen. Vi har måske haft lidt udfald undervejs i de første to kampe.

- Vi har klart et mål om at vinde mesterskabet, og det kræver blandt andet, at vi igen får bygget Parken op til at være et sted, hvor modstanderne ikke har lyst til at komme. Sådan skal det også være for Silkeborg på søndag, siger Jonas Wind til fck.dk.

Foruden 2-2-resultatet på hjemmebane mod AaB, så spillede FCK også i Parken i torsdagens kvalifikationskamp til Conference League, hvor hviderussiske Torpedo Zhodino blev besejret med 4-1.

Søndagens kamp mod Silkeborg spilles klokken 16.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Krister Olsen

21 kommentarer

Toratora 18:33          
Silkeborg har ikke fået point i Parken i 75 år (el.lign) så man må sige det er en relativ billig omgang at påtage sig favoritrollen i det opgør.
Nordvestjysk 18:53          
FCK skal da vist til at bygge et nyt fort op. Parken er jo en ældre bygning og hullet som en si. Der er kommet mange nye stadioner til siden blev bygget. Og at sige man er favorit til mesterskabet, er da også noget af en påstand når det er flere år siden man sidst vandt et mesterskab.
Spændhjelmen 19:07          
Satme en sløv udmeldning at vi gerne tager favorti værdigheden, Silkeborg skal jo ødelægges intet mindre
PeMr 19:14          
Go Silkeborg!!
Slettet(550805210709) 19:20          
Nordvestjysk - jeg er enig i at Parken er grim. Herhjemme blir den kaldt kontorbygningen. Den gamle Idrætsparken var det sted jeg kom som barn for at se KB spille. Dejligt stadion med masser af plads til tilskuere. Det "nye" stadion er ikke kønt. Synes helt ærligt DKs nationalstadion var det grimmeste under hele EM. De der kontorer er en skamplet.

Mht at påtage sig favoritværdigheden for at blive mestre, tja der er vi uenige, min ven. :)
hkb500 19:23          
Uha det mener han alligevel, at de er favorit hjemme mod Silkeborg. Brede skuldre at han tør tage den rygsæk på ;-)
Søndag 26. september