Luk

Wind udelukker ikke skifte: Skal føles rigtigt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 4,50 4,10 1,71
Oddset 4,30 4,00 1,77
bet365 4,75 4,00 1,65

FC København-profilen Jonas Wind afviser ikke et sommerskifte, hvis alle parter kan blive enige, og det er et sted, hvor han kan udvikle sig yderligere, siger han.

Jonas Wind tiltrækker sig interesse fra større klubber og kan meget vel ende med at blive ét af sommerens helt store salg herhjemme.

FC København-angriberen fastslår dog efter kampen mod OB, at han er meget glad i hovedstaden, og et skifte er ikke kun op til ham.

- Jeg er FC København-spiller lige nu, og jeg har en del år tilbage af min kontrakt, men vi må se, hvad der sker. Det er ikke kun i mine hænder, siger Jonas Wind.

- Der er også nogle klubber, der skal finde ud af noget, hvis det skal ske. Jeg forholder mig bare til, at jeg har kontrakt i FCK, og det er jeg rigtig glad for.

Wind fastslår dog, at han er åben for et sommerskifte, hvis det helt rigtige skulle dukke op.

- Det kan jeg ikke afvise. Hvis det rigtige tilbud kommer, hvor jeg føler, jeg kan udvikle mig mere, er jeg åben for det, men på den anden side har jeg det pissegodt i FCK, og jeg er megaglad for at være her.

- Jeg føler stadig, jeg kan udvikle mig her. Hvis jeg skal væk fra København, skal det være et rigtig godt sted for mig, for jeg har det rigtig godt her, siger Wind.

Senest er det La Liga-klubben Mallorca, der er sat i forbindelse med FCK-angriberen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

5 kommentarer

Orlaj 08:18          
Skal føles rigtigt... Den mest slidte sætning.
Arnemanden 08:31          
Men giver det mening at sælge ham nu. Som jeg ser det er det bedst for alle at vente 1 år mere så han forhåbentlig kan vise sig frem i Europa og med en bedre fck sæson (krydsede fingre!). Skal han sælges nu skal det jo være til et meget stort beløb (100 mio) og det tvivler jeg på man kan få for ham pt.
Kenken 09:01          
Ham så jeg gerne i Vejle, men er nok urealistisk. Det ville give lidt mere konkurrence til pladserne i front og vi kunne udvikle gan yderligere inden et salg til udlandet
GamleDreng 09:02          
Problemet med Wind er, at han hverken er "goal-getter" eller offensiv midtbane. Han er sådan en spøjs klon mellem de to positioner.

Og de færreste klubber (ud over FCK i Superligaen) har råd til at spille med en "offensiv spilfordeler" mellem midtbane og angreb. Den luksus har man ikke i moderne fodbold - i hvert fald ikke i større ligaer.

Wind scorede så vidt jeg kan læse på Superstats 9/15 mål på straffespark sidste sæson. Dvs. 6 mål i åbent spil på en hel sæson med "Danmarks bedste trup".

Til EM gik han lynhurtigt fra 1. valg til 4. valg.

Han har allerede haft en alvorlig korsbånds skade.

Jeg forstår slet ikke hvordan det kan blive til 100 eller sågar 75 mio. kroner … men pengene er måske bare så store/mange i de større ligaer og FCK har jo råd til at holde ham …
anygivenday 09:16          
@kenken
Tror ikke du skal forvente at se Wind i andre danske klubber end FCK
Torsdag 23. september