Luk

Wind: Ville modbevise alle efter slem skade

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

Jonas Wind fortæller, at hans verden ramlede sammen, da han pådrog sig korsbåndsskaden, men han blev motiveret af at bevise kritikere, at han kunne komme tilbage på topniveau.

Jonas Wind er blevet kåret til årets mandlige talent af Spillerforeningen, men vejen dertil har ikke været nem for FC København-spilleren.

Wind løb i 2019 ind i en korsbåndsskade, som fik hans verden til at ramle sammen.

Det fortæller han i et længere interview med Spillerforeningen.

- Jeg følte, jeg var inde i en perfekt periode. Holdet præsterede godt, og jeg selv præsterede godt og scorede mål og leverede gode præstationer, og så fik jeg det her ordentlige gok i nøden med den her alvorlige knæskade, som jeg fik i 2019, men som går ind i 2020, siger Jonas Wind.

- Det var rigtig hårdt, og man føler jo lige i øjeblikket, da man får nyheden at vide, at det er korsbåndet, at verden ramler lidt sammen.

Wind blev motiveret af kritikerne, der mente, at han aldrig ville komme tilbage på topniveau.

- Man kan jo ikke undgå at høre lidt og læse lidt ting og sager, og jeg havde allerede haft et par skader i baglårene, og der er folk, der siger, er han nu en af dem, der får ødelagt sin karriere af skader.

- Så selvfølgelig er der den motivation, at man gerne vil bevise; nej det skal fandeme ikke være rigtigt, at jeg skal holdes ude.

- Jeg har altid haft troen på, at når jeg er 100 procent klar til at spille, så har jeg niveauet til at kunne slå igennem i Superligaen og senere hen også bevise mig på landsholdet.

- Så er der den indre motivation til, at man gerne vil spille spillet. Når man bliver holdt ude fra at kunne lave det, man elsker allermest, så er det forfærdeligt. Så man vil gerne bare tilbage og lave det, man holder af – at spille fodbold.

- Så det var egentlig det, der fyldte allermest – den indre motivation og iver for at komme tilbage på et endnu stærkere niveau, end jeg var på før skaden, siger Wind.

I 2019 vandt Andreas Skov Olsen prisen som årets mandlige talent hos Spillerforeningen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar