Luk

Winther-debut endte med point i sent drama

| Bundesliga | 2 kommentarer

Frederik Winther kunne fejre et enkelt point i sin Bundesliga-debut for Augsburg, da de dybt inde i overtiden udlignede til 1-1 mod Hertha Berlin.

FC Augsburg havde lørdag givet plads til hele to danskere i startopstillingen, da de havde Mads Valentin Pedersen med på holdet, mens Frederik Winther fik sin debut i Bundesligaen i bagkæden.

Winthers første opgave fandt sted i den tyske hovedstad, hvor Hertha Berlin tog imod Augsburg, og her var det værterne, som kom bedst fra start. 

Ishak Belfodil fik nemlig testet Rafal Gikiewicz af nede i Augsburg-målet, hvor polakken blev nødt til at hive en stor redning frem.

Der var dog også gang i den nede i den anden ende, hvor Andre Hahn også ville lege med. Her modtog han bolden tæt under mål, hvor han burde have sparket den ind i kassen, men Alexander Schwolow var klar inde på stregen med en stor redning.

Der kom dog et mål inden pausen, da Berlin-mandskab kom foran med 1-0 efter 41 minutter. 

Det kan de dog takke Augsburgs Robert Gumny for, da han valgte at snyde sin egen målmand med en dribling, som Marco Richter formåede at stjæle, og så kunne han sparke bolden ind over stregen.

Stort drama i Berlin

Efter pausen skulle Augsburg så frem på banen, og de lagde da også godt ud, hvor Pedersen blandt andet havde et fint forsøg. 

Det var dog stadig Hertha, som var det farligste mandskab, og de formåede da også at sende bolden over stregen i flere omgange, men de fik dog ikke noget at juble over.

Efter 75 minutter fik Jordan Torunarigha først annulleret en scoring for offside, og få minutter senere var det så Stevan Jovetic, som fik annulleret sit mål. Her blev Jovetic og Richter sendt i dybden, hvor Winther ene mand skulle forsøge at sætte en stopper for Hertha-offensiven.

Danskeren slap dog med skrækken, da der var en offside i opspilet, og dermed var Augsburg fortsat kun bagud med 0-1.

Få minutter før tid troede gæsterne dog, at de var tilbage i opgøret, da indskiftede Fredrik Jensen fik sendt et flot hovedstød mod mål, men i sidste øjeblik fik Schwolow afvist og reddede Hertha.

Men dybt inde i overtiden kom forløsningen så for Augsburg, da en høj bold blev slået ind i boksen. 

Her stod Michael Gregoritsch klar, hvor østrigeren formåede at heade bolden ind i netmaskerne, og så kunne Augsburg-spillerne juble som aldrig før.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed endte Frederik Winthers debut i Bundesligaen med en deler på 1-1 med Hertha Berlin.

Andetsteds kunne Bochum fejre tre point, da de slog Freiburg med 2-1.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar