Luk

Wohlgemuth har ødelagt korsbåndet: Uvirkeligt

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Wohlgemuth har ødelagt korsbåndet: Uvirkeligt
Foto: Getty Images

Han har svært ved at fatte det, men 24-årige Mikkel Wohlgemuth har ødelagt sit korsbånd for tredje gang i karrieren. Det fortæller han til Nordjyske.

Mikkel Wohlgemuth kommer ikke til at spille for Vendsyssel FF lige foreløbig. Midtbanespilleren har nemlig pådraget sig en korsbåndsskade.

Det bekræfter han over for Nordjyske.

Det er tredje gang i karrieren, at 24-årige Wohlgemuth er ramt af en korsbåndsskade, og han er meget berørt at situationen, som altså koster ham mange måneder på tribunen.

- Jeg tror stadig ikke, at det er gået op for mig. Det er så uvirkeligt og meningsløst. Først og fremmest blev jeg ked af det, men samtidig blev jeg sur over, at det kunne ske igen. Jeg tænkte, at mit uheld var opbrugt, nu da jeg havde prøvet det to gange, siger Mikkel Wohlgemuth til Nordjyske.

Midtbanespilleren har kontrakt til 2021, og han håber da også på mere bold i Vendsyssel.

- Forhåbentlig kan jeg træne mig op til at være klar fra starten af næste sæson, og så har jeg et år til at bevise, at jeg stadig kan gøre mig fortjent til at spille på det her niveau, siger Wohlgemuth.

Mikkel Wohlgemuth har været skadet i hele denne sæson, men det er altså først nu, at skadens omfang er blevet identificeret.

Den 24-årige midtbanemand har været i Vendsyssel siden sommeren 2018, hvor han kom til fra HB Køge. Han har fået sin fodboldopdragelse i FC København, hvor han løb ind i sine første to korsbåndsskader.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

KJ11 13:54          
Mest irriterende modspiller jeg kan mindes som Næstved fan. Ufattelig provokerende, arrogant (og temmelig dygtig), men av. Det der er sgu unfair. Forfærdeligt med tre så alvorlige skader.
Held og lykke til ham med genoptræningen.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober