LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Wohlgemuth: IFK er en spændende mulighed

| International | 3 kommentarer
Wohlgemuth: IFK er en spændende mulighed
Foto: HB Køge
HB Køges Mikkel Wohlgemuth er glad for, at han har fået lov at tage på besøg hos IFK Göteborg, og hvis en kontrakt kommer på tale, er det en spændende mulighed, siger han.

Mikkel Wohlgemuth er i disse dage på svensk visit. Den 22-årige midtbanespiller, som er på kontrakt i HB Køge, har fået lov at tage til IFK Göteborg for at se på forholdene.

Fra tirsdag til torsdag træner han med og har derfor mulighed for at få en fornemmelse af klubben, mens klubben har mulighed for at se Wohlgemuth an.

Men den svenske storklub har allerede haft kig på Wohlgemuth.

- De har  set nogle af mine kampe i efteråret og har derfor ment, at jeg er interessant. Men de har lige manglet det sidste i forhold til at se mig an, og derfor har de inviteret mig herop, siger Wohlegemuth til bold.dk.

Har fået lov af HB Køge
Den centrale midtbanespiller har kontrakt med HB Køge frem til udgangen af 2022, og derfor har han naturligvis konsulteret sin klub i forhold til at få lov at tage på besøg i Sverige.

- Ja, det er klart, at det selvfølgelig kræver noget af HB Køge at lade mig tage herop, og det er jeg selvfølgelig taknemmelig for.

- Det er jo ikke fordi, jeg går og hungrer efter at komme væk fra HB Køge. Men der var noget interesse fra Göteborg, og det ville jeg selvfølgelig gerne forfølge.

- Det fik jeg lov til, og det er jeg meget glad for, siger Mikkel Wohlgemuth, som da også er begejstret for muligheden.

- Det kunne helt klart være spændende. Jeg har selvfølgelig kun været her i kort tid, men mit indtryk er, at det er utrolig professionelt, siger han.

- Faciliterne er virkelig gode, og det dufter virkelig af fodbold i hele byen. Det er lidt noget andet end hjemme i HB Køge.

- Niveauet har været godt, og det virker til, at klubben fungerer virkelig godt. Faciliteterne er noget af det bedste, jeg har set, og jeg glæder mig til de næste dage, siger Wohlgemuth.

En storklub
IFK Göteborg er en af Sveriges store klubber med mange tilhængere, og det kan mærkes.

- Jeg kan godt mærke, det er en storklub - både på grund af byen og faciliteterne. Der er også mange fans, som kommer og kigger til træning, og man kan godt mærke, at der er forventninger - men det, synes jeg bare, er fedt

Hvad der kommer til at ske de næste par dage, ved Wohlgemuth endnu ikke. Der er ikke en kontrakt på bordet endnu, men midtbanespilleren tager det stille og roligt.

- Vi har snakket lidt med klubben, og de vil gerne se, om deres interesse var ramt rigtig.

- Et par dage er ikke lang tid at træne med, så jeg tror ikke, at det er en decideret prøvetræning. Sådan virker det også på dem.

- De vil i hvert fald gerne have en central midtbanespiller, og så håber jeg selvfølgelig, det bliver mig, siger Wohlgemuth, som skal købes fri af HB Køge.

- Det kræver selvfølgelig lidt af begge parter. Jeg får selvfølgelig ikke lov at gå gratis, og det er jeg helt bevidst om. Så der skal nok lidt penge på bordet, siger han.

Vil tage Rieks med på råd
Søren Rieks har i de sidste par år tørnet ud for IFK Göteborg, men er nu uden kontrakt. Han bor dog stadig i byen og Wohlgemuth vil tage sin landsmand med på råd, hvis det bliver aktuelt.

- Hvis det bliver mere konkret, end det er nu, vil jeg selvfølgelig tage en snak med ham, men der er ikke en kontrakt på bordet endnu. Hvis der kommer det, tager jeg en sludder med ham.

Mikkel Wohlgemuth har været en af HB Køges vigtigste mænd i efteråret, hvor han blot har misset en enkelt kamp på grund af karantæne.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar