Luk

Wohlgemuth tager to år mere i Vendsyssel

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Mikkel Wohlgemuth havde denne sommer kontraktudløb med Vendsyssel, men parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet til 2023. 

Vendsyssel er ved at samle trådene oven på en sommer, der startede ganske hektisk med manglende løn til spillerne samt et træner- og ejerskifte.

Imens det stod på, udløb Mikkel Wohlgemuths kontrakt med klubben, men parterne er sidenhen blevet enige om en aftale. 

Tirsdag meddeler Vendsyssel, at aftalen er blevet forlænget til 2023. Det glæder Søren Henriksen, der er Head of Sports Development i klubben.

- At få en ny aftale på plads med Mikkel har været en høj prioritet for os. Mikkel har igennem de seneste år udviklet sig som leder, og han betyder rigtig meget i omklædningsrummet og for den generelle kultur i dagligdagen, siger Søren Henriksen og fortsætter:

- Endvidere er Mikkel en spiller som er utrolig dygtig på bolden, han har visioner i hans spil og så er han en ekstrem dygtig og stærk presspiller. I sidste sæson så vi for eksempel, hvor stor indflydelse Mikkel havde på holdet, idet der var en markant forskel på, hvordan vi spillede når Mikkel var med, og når Mikkel ikke var med. 

Vendsyssel starter deres sæson søndag, hvor Esbjerg venter på udebane. 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli